[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike

舊鋪唔Sell?

其實應該係個別staff , 新舖舊舖我都有去
多數都一句起兩句止, 未試過狂sell

舊鋪個個Kathy 由頭sell到我落尾
第一次咁撚hard sell 之前都無

屌我都係!
之前有講過kathy做得好 所以尋日都係搵佢做
點撚知佢由頭sell到尾 幫我打完仲繼續講
之前係打完佢就出去等我換衫搽cream
今次佢打完唔出去 我衫又無換cream又無搽
佢就係度sell 即刻諗起dbp d技倆
佢仲話佢地不嬲唔chur客人 係見我有需要
我夠知我多毛 但唔打算join你地
對佢好失望

其實應該係個別staff , 新舖舊舖我都有去
多數都一句起兩句止, 未試過狂sell

屌我都係!
對佢好失望

係呀 佢勁煩 做完都唔死出去
係咁叫人比訂金 比訂金
人在yanis 又成堆人係度等🙄

屌我都係!
對佢好失望

係咁叫人比訂金 比訂金

應該係cathy先係唔sell個果?

絲打你做完睇下有無sell你呀?

岩岩做完
都一如以往無sell 我 同我吹幾句水咁就算
不過講明先 我覺得佢地係超級睇人蝦
我個樣比較西所以一路都無sell 過
幫我打果個係t

Ps 無聊數左佢幫我打左幾多下
全面同全背分別百幾下
Underarm大約50
小腿每邊2百零
舊鋪Yanxx好撚心,脫毛機得一部,但一個timeslot就兩個人Book,咁遲嚟個條友永遠咪焗撚住等。
無論去新舊鋪都on99 等個幾鐘

屌我都係!
對佢好失望

係咁叫人比訂金 比訂金

Kathy之前係唔sell 而家先sell

M記full bikini有refer $108xx

佢網度話咩轉會6折堅唔堅?

有咩? 宜家新客優惠full bikini有referral一定係呢個價架啦

但點樣先有referral?
唔識人有脫開呢間喎😮

點解呢d咁平既? 我見女朋友 medilase underarm 學生價都好似4000-5000

因為medilase 係數一數二貴
不過同佢服務成正比嘅
脫毛一般有有四個好大concern
價錢 效果 衛生 同sell 唔sell
基本上所有公司都只做到三樣
Medilase 就係屬於效果好好 衛生好好 唔sell
所以咪貴到仆街

我去Sell到仆街

係咁叫人比訂金 比訂金

Kathy之前係唔sell 而家先sell

係 同一個黎 之前好多絲讚過
係好溫柔 溫柔地sell

佢網度話咩轉會6折堅唔堅?

有咩? 宜家新客優惠full bikini有referral一定係呢個價架啦

但點樣先有referral?
唔識人有脫開呢間喎😮

你唔介意我可以refer你
Tg: cccscy
利申 非打手, 爬文搵我留言就知我唔只脫呢間
啱啱做完mxxxlase
唔算好sell, 環境乾淨
不過真係好貴
同埋個美容師打手指打漏咗關節落少少個位
如果有絲打搵refer 可以搵我
dbp脫咗12定16次 最近轉两個月一次
但決定以後唔會去
一來幾sell d美容雞勁西
二來無乜成效 係生得慢咗 同d毛幼咗

我懷疑有時上去 佢做個樣 根本無開機
一次會feel到痛 隔一次又無感覺咁
所以可能我total做咗10次都唔夠

仲有
因為我係d勁唔sell得嘅人
我知格仔plan係搵笨
Sell你果時咪話一個facial一格
你做埋按摩都係扣两格
但到做果時 逐樣逐樣計 一個facial都两三格
所以千祈唔好join!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

班乞丐會有時話有乜試做facial
有時我嫌煩 見两舊水咪當施捨下班乞丐囉
點勁hea求其落d啫哩碌一碌算
俾錢先話啱啱加咗精華 加一百
咁搶錢都有 仲要態度勁西

所以呢一舊水我當俾班乞丐
以 後 唔 會 上 去!
Btw邊d絲打幫緊dbp打工?
得罪都要講句你地係公廁係雞

屌我又係咁呀 dbp sell sell下變左千幾2千蚊 本身脫毛又sell埋其他野 入去除哂衫勁sell 到第日再上去既時候又話有另一個treatment更好 呢個無乜效 我心諗 無乜效你當初又叫我join你老味 唔會再有下次
off topic
yanis整霧眉有冇伏
off topic
yanis整霧眉有冇伏

我見佢登記個短髮姐姐自己條眉都麻麻
早兩個月上去佢岩岩整完結左蕉
不過唔肯定佢係自己舖整定出去整

星期二做完 呢期又sell cps
睇完留言 決定試下yanis 2000蚊4part.絲打們覺得新鋪定舊鋪好?想整underarm同 full leg
睇完留言 決定試下yanis 2000蚊4part.絲打們覺得新鋪定舊鋪好?想整underarm同 full leg

我覺得舊鋪好啲
新鋪多新機=多個藉口sell你其他新野
綜合以上絲打講法
Yanis唔再好似以前高登講咁唔sell
我都俾佢sell過
我下星期先去,不過依家開始唔會帶銀包
如果耳仔軟既絲打你地第一次去既,只係帶夠現金就算,提款卡都唔好攞

岩岩做完
都一如以往無sell 我 同我吹幾句水咁就算
不過講明先 我覺得佢地係超級睇人蝦
我個樣比較西所以一路都無sell 過
幫我打果個係t

Ps 無聊數左佢幫我打左幾多下
全面同全背分別百幾下
Underarm大約50
小腿每邊2百零

係新鋪定舊鋪?
Yanis新舖舊舖姐係邊到?
朗晴坊12樓係新舖定舊舖?過幾日第一次去做

舊鋪係海島中心,新鋪係朗晴坊

係新鋪定舊鋪?

新鋪 朗晴12樓

舊鋪係海島中心,新鋪係朗晴坊

Ps 仲有舊舊鋪係海島8樓 呢間係第一間
之後再有10樓
最後先朗晴

我覺得舊鋪好啲
新鋪多新機=多個藉口sell你其他新野
綜合以上絲打講法
Yanis唔再好似以前高登講咁唔sell
我都俾佢sell過
我下星期先去,不過依家開始唔會帶銀包
如果耳仔軟既絲打你地第一次去既,只係帶夠現金就算,提款卡都唔好攞

但wtsapp果間野已經幫我bk左朗晴新鋪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞