[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike

你無咩要求既話yanis算唔錯
我由2015年係佢度打到依家
係認真有效果
(雖人地話755打5-6次就搞得掂
但我打左最少10次)
性價比係高既

我16 年5月開始打(原來都差唔多一年)
Underarm 同背好似都無晒毛
小腰同面仲有啲
不過上唇位已經無晒
滿意嘅 係成日都等到on9
而家買佢怕 book12 點1點果啲時間就一定無人

我唔係極乾既啊 應該係混乾
我有荷爾蒙暗瘡 係腮位
想搞掂佢 去埋去下印
同埋我有暗粒 都想定期針清
你點睇

身邊有朋友買左佢唔知$3000幾次個plan
個個都想上一次去做幾個快啲做完唔洗再上去
你想像下

咁算啦
各位絲打有冇好介紹
做全面的話邊間比較安全
唔好咁貴

係認真有效果
但我打左最少10次)
性價比係高既

小腰同面仲有啲
不過上唇位已經無晒

我打鬚,第一次打8度,打嗰下好痛,但之後好似完全冇分別,感覺係冇少到我想知係咪正常

係認真有效果
但我打左最少10次)
性價比係高既

小腰同面仲有啲
不過上唇位已經無晒

我打鬚,第一次打8度,打嗰下好痛,但之後好似完全冇分別,感覺係冇少到我想知係咪正常

點會打一次就有效
唔好玩啦
8度偏細,利申打開十度

我唔係極乾既啊 應該係混乾
我有荷爾蒙暗瘡 係腮位
想搞掂佢 去埋去下印
同埋我有暗粒 都想定期針清
你點睇

身邊有朋友買左佢唔知$3000幾次個plan
個個都想上一次去做幾個快啲做完唔洗再上去
你想像下

咁算啦
各位絲打有冇好介紹

我覺得搵啲細既美容院就算
最好係單次收費
同埋無話介唔介紹
因為打手無處不在

我覺得搵啲細既美容院就算
最好係單次收費
同埋無話介唔介紹
因為打手無處不在

我都覺得細間好
同埋介紹好易搞到第二個yanis 咁 推乜死乜

係認真有效果
但我打左最少10次)
性價比係高既

小腰同面仲有啲
不過上唇位已經無晒

我都係Join 左A+先 其他part慢慢去yanis打
Join d記做full face bikini 同underarm
我覺得幾好,第4次已經無乜毛(underarm)
underarm 進度好好
係bikini 比較慢
想問下其他係Yanis做既絲打係咪咁
全背打左幾次 然後佢同我講仲有少少毛未打到
問我加唔加錢打埋佢 果個位就係屎忽對上少少
冇啦啦仲有啲毛係到真係好樣衰
全背唔會包埋既咩 冇啦啦又要加錢打埋佢
打上臂又係咁 打左幾次先知原來膊頭又計一個位
感覺好似人呃咁
感覺好似人呃咁

手我唔清楚我無打,我都係打全背但係無出現呢個情況喎

係認真有效果
但我打左最少10次)
性價比係高既

小腰同面仲有啲
不過上唇位已經無晒

我都覺 性價比係高 只要唔怕等
不過我去Yanis 打次要既位 所以都無所謂
感覺好似人呃咁

手我唔清楚我無打,我都係打全背但係無出現呢個情況喎

我之前去打全背都無咁講
佢淨係話我手背多毛要唔要加多part
咁我手背又真係多 所以照加左

毛孩好慘

係認真有效果
但我打左最少10次)
性價比係高既

小腰同面仲有啲
不過上唇位已經無晒

我平時係book 12-2pm呢啲時間
等1-2分鐘入得脫
等緊$980 a+既包膠

係認真有效果
但我打左最少10次)
性價比係高既

小腰同面仲有啲
不過上唇位已經無晒

等1-2分鐘入得脫

不過最近發現呢個時間好似都多左人book

係認真有效果
但我打左最少10次)
性價比係高既

小腰同面仲有啲
不過上唇位已經無晒

等1-2分鐘入得脫

所以我下次都book 左呢d時間
岩岩打完L記980
book 6:45 填完form見完consultant 等到7:40先有得做
不過做個人都幾細心同我有講有笑
衛生都ok 暫時未遇到hardsell
而家等緊再見consultant
感覺好似人呃咁

無呢個問題 不嬲間間美容院都有自己獨特既斬件法
devon將full face斬左做10parts on99
同埋我係揀parts前有問清楚某啲範圍到底係點 佢地有清楚答哂
岩岩打完L記980
book 6:45 填完form見完consultant 等到7:40先有得做

絲打邊間分店?
岩岩打完L記980

原來L記都做緊$980
之前係細間既美容院做過underarm加上唇
脫左成年都脫唔清之後仲收左皮
早幾日去左medilasx做脫毛
做左全手$13xxx 學生價
唔痛,冇hard sales就係貴左小小
問左全身幾錢話八萬蚊,仲叫我唔好買
負擔唔起,不如一part part買
夠錢先倒扣啲錢買全身
本身係特別多毛,想脫全身有無好介紹

同你一樣都係好多毛既人
我join 左m記full bikini full face 外其他去第二間打
Consultant 叫我大位去其他打會平d
所以我仲去左a plux 同yanis 打
有冇絲打做左bikini位?

我做左幾次bikini位, 有d位倒生, 見到毛孔入面有條毛,
同埋生番出黎同under有d摩擦, 搞到毛囊炎, 生左幾粒好似暗瘡, 紅腫痛, 有d有膿
睇完醫生拎左d抗生素查, 好驚會keep住倒生, 同埋會有印

有咩方法可以唔再倒生, 同埋毛囊炎?
做完bikini位點樣可以避免新生出黎既毛毛會摩擦到under?
岩岩打完L記980

絲打邊間分店?

cwb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞