[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
點睇20bxxxxy? 學生價好平

我之前做FULL BOAY都有去過試下~

但L記同佢比, L記好似乾淨啲咁,

但L記貴成倍

L記係邊間? 如果貴成倍都ok 我應該會揀a記

LUMXXXX

記得有次等成個幾鐘
有幾次都9個字到 冇一次係半個鐘內會入到房
最近一次都等左50分鐘先到我

佢wtsapp又叫啲客唔好遲 諗住佢會有time management
但點知一樣

想知其他地方做脫毛都要預等咁耐?

無,m記最多等10分鐘內

等咁耐你唔出聲?如果我等超過半個鐘就會同佢地講

我下次book時間時都會問佢係咪要等咁耐
如果要等咁耐就唔該第二日啦屌

尋日等左50分鐘 約人食飯遲晒到
今日去yanis做第六次去朗晴坊,book左6點,6點22先入得
坐係度個時聽佢地講唔知邊個係dermes轉過黎,以前揾3x-4xk但跑數太大壓力轉過黎
今次係個ok高大,少肥,長頭髮粟米卷既女仔幫我打
佢打得勁密咁多次今次下數一定最多
但我唔記得睇度數我覺得好似冇咁痛唔知係咪冇開10
都有提promotion但講完就算,中間大家都冇再講野我幾鐘意
佢做到一半見到我剃得唔乾淨出去拎剃刀幫我剃,但個時我訓係床,裙掀起晒佢就咁開門出去外面d人係會睇到我
但我聽到開包裝拎剃刀,應該係新既但我走個時見佢冇掉
打完個時佢叫我check下有冇位打漏,有可以即刻幫我補
其實打漏會肉眼睇到既咩
打完出去可以直接book 25/2後,我揀放工時間都好易book到

你等22分鐘咪算好

我7:10到 約7:15

8:02先到我

無,m記最多等10分鐘內

等咁耐你唔出聲?如果我等超過半個鐘就會同佢地講

我下次book時間時都會問佢係咪要等咁耐
如果要等咁耐就唔該第二日啦屌

尋日等左50分鐘 約人食飯遲晒到

痴線,你咁都忍到 火都黎喇遲咁多
想問有冇絲打係m記做過果酸 幾錢同效果如何?
召喚所有脫full bikini+o既絲打
你地打左幾多次 進度如何
打完之後再生出黎既毛毛點
同埋每兩個月之間有冇自己再剃
想問下a+ 好d定l記

想打小腿
想問有冇絲打係m記做過果酸 幾錢同效果如何?

有做過但係佢送 唔洗錢 我淨係做左一次 所以比唔到意見
上面有絲打話a+做緊$600 4次小腿
想知係幾時做架
個優惠係咪無左架啦?

今個月打左第3次

之前毛毛都會生番出黎

但生慢左同埋摸落去冇咁硬

通常我都唔會再剃, 至到下次treatment等治療師幫我處理
學生想做full bikini 同埋 underarm
如果想衛生同埋錢揀邊間好?其實係味草多少少錢去M記好,始終full bikini好似比較危險?
另外有無絲打用過宅光脫毛機,可唔可以脫bikini位,同埋有無邊隻推介?

味草

今個月打左第3次

之前毛毛都會生番出黎

通常我都唔會再剃, 至到下次treatment等治療師幫我處理

有冇少到 有冇黑色點點
好燥 真係忍唔住講吓D記
幾年前自己傻下傻下走去join咗D記underarm+upper lip
有幾次個治療師辭咗職都唔主動通知我
但佢個奇怪制度又係要客人whatsapp約治療師(佢係就係有個app比你約時間 但曾經有治療師同我講佢地係唔睇果個app的)
幾次都係我whatsapp個治療師幾日都無回音再打去D記問佢先同我講原來果個人已經無做 依家幫你安排返
咁都算 依家跟我果個治療師真係世界級
約到世界末日都約唔到時間 我已經講到明我淨係可以要星期幾同星期幾嘅咩時段
佢就下下都覆我第二啲九唔搭八嘅日子同時段
燥到我 好似雞同鴨講咁

今個月打左第3次

之前毛毛都會生番出黎

有冇少到 有冇黑色點點

我好似打完第一次已經生得好慢 無話生出黎好痕既問題
黑色點點keep左一星期左右
之後會甩左
幾年前自己傻下傻下走去join咗D記underarm+upper lip
但佢個奇怪制度又係要客人whatsapp約治療師(佢係就係有個app比你約時間 但曾經有治療師同我講佢地係唔睇果個app的)
幾次都係我whatsapp個治療師幾日都無回音再打去D記問佢先同我講原來果個人已經無做 依家幫你安排返
約到世界末日都約唔到時間 我已經講到明我淨係可以要星期幾同星期幾嘅咩時段
燥到我 好似雞同鴨講咁

咁似我個fd既 佢又係話個治療師成日冇黎交帶
又遲到又成
學生想做full bikini 同埋 underarm
如果想衛生同埋錢揀邊間好?其實係咪草多少少錢去M記好,始終full bikini好似比較危險?
另外有無絲打用過宅光脫毛機,可唔可以脫bikini位,同埋有無邊隻推介?

味草

自膠

我一開始唔敢做FULL BIKINI
買o左V位先,即係大脾兩側
脫o左幾次v之後再買埋i 位
i位暫時打o左3次已經冇乜毛/生得好慢
唔會自己剃毛

做邊間?
燥到我 好似雞同鴨講咁

咁似我個fd既 佢又係話個治療師成日冇黎交帶
又遲到又成

D記個個therapist都咁差
有冇絲打係m記脫過背(隻)毛? 價錢大約幾多?

我一開始唔敢做FULL BIKINI
買o左V位先,即係大脾兩側
脫o左幾次v之後再買埋i 位
i位暫時打o左3次已經冇乜毛/生得好慢
唔會自己剃毛

做邊間?

20 bexxty

我都係哩間 做full body
Treatment前一晚會自己剃毛 不過可能唔夠乾淨
到時佢會好仔細翻開黎幫你剃多次

做邊間?

20 bexxty

我都係哩間 做full body
Treatment前一晚會自己剃毛 不過可能唔夠乾淨
到時佢會好仔細翻開黎幫你剃多次

全身幾錢?
燥到我 好似雞同鴨講咁

屌 同我咁似既 我原先個治療師又係無啦啦冇做 轉左第個 原本嗰個都幾nice做得幾好 而家呢個真係 次撚次去到塊面閪撚到 打又打到好似好撚趕時間咁 屌我比咁撚多錢去D記就係想買質素買服務呀
絲打你做邊間分店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞