[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
其實一直都好想脫,但一嚟覺得貴
二嚟怕尷尬 礙於以前剃得多underarm比較黑
唔知絲打們都有無呢個問題?
有無絲打有m記會員可以ref我 想脫全腳呀
利申 毛孩
Dermes一樣Hardsell,一路做不停話你知做一次唔夠架,本來都信佢大牌子,做左4次啲毛都無少到wor生番曬出黎

個4次都係咁sell我做埋其他位 好煩

後尾嬲嬲地自己去買左部宅光脫毛機,都係$1500倒,keep住用左半年已經脫曬全身

抵喎 平時自己會唔會好用時間?
Beaustyle
限打幾多下,無效,一時脫曬成part,一時又話唔包個個位,又sell我加錢做其他機
有無絲打有m記會員可以ref我 想脫全腳呀
利申 毛孩

Tg: catcats
Dermes一樣Hardsell,一路做不停話你知做一次唔夠架,本來都信佢大牌子,做左4次啲毛都無少到wor生番曬出黎

個4次都係咁sell我做埋其他位 好煩

後尾嬲嬲地自己去買左部宅光脫毛機,都係$1500倒,keep住用左半年已經脫曬全身

抵喎 平時自己會唔會好用時間?

係有啲位會扭住咁先整到,不過有成80000幾發一個燈頭,有排先打完,我就通常睇住片一路打 係要有耐性wor
因為已經join晒我想做嘅部位,所以唔追post了,純分享
喺m記做全手、全腳、上唇、underarm,佢送手指+手背各5次,另加背/面一次

全手腳隔兩個月先打一次,已經打咗4次,我本身係極多毛啲毛都幾黑,打完一次過咗兩個星期開始生返,但而家已經冇乜咁劑,當然仲有幾條毛毛,但出街唔剃都冇問題(以前係每日出街都要剃一剃)

Underarm可能我以前做過彩光,其實打完第二次已經冇毛毛

反而上唇打到而家都仲有毛毛,個比例多過手腳添

初初試打完聽佢sell plan都覺得有啲貴,不過因為我係超怕痛,針清都會痛到標眼水,咁試做時又真係完全唔痛喎(當然真正做時有啲位都係會痛,但忍受到),諗住一了百了就把心一橫join咗

Join咗咁耐都覺得唔錯,勁憎人sell野,佢好就好在治療師同consultant係兩個人,做機時一定唔會sell你,我個consultant都唔算chur,係頭幾次會問我有冇朋友仔介紹俾佢,我話冇都無再逼我

分享完畢,如果有人想試絕對歡迎用我refer 大家一齊賺返啲$$幫補下都好
有無敏感肌有join full face 755
我本身好乾都有啲暗粒,好驚打完大爆發
有無邊間脫手指背平 仲想脫埋全肚
yanxx依家好似做緊$2000 5part 但唔知新客有無 琴日去脫 同我脫果個人勁好心機 脫左成個鐘
今日上cwb dev_n打第四次手背手指
約左1830, 1820上到去等到1855先有得做
有好多人遲過我到都有得入先
連埋剃毛一分鐘就搞掂,我入房到出房都冇三分鐘
不過冇sell又有效既,當用時間換平d
有無邊間脫手指背平 仲想脫埋全肚
yanxx依家好似做緊$2000 5part 但唔知新客有無 琴日去脫 同我脫果個人勁好心機 脫左成個鐘

手指手背我join左devon 688$兩parts
佢地都會sell 但唔算hard sell

$88係咪抵屌到傻
腋下無限次再做上唇三次

再join埋yanis
$2000/4parts激光
做晒full leg + full arm

但我有濕疹做唔做得激光/彩光脫毛
但得手掌有

$88係咪抵屌到傻
腋下無限次再做上唇三次

再join埋yanis

但得手掌有

咁平搞到唔敢屌
想做bikini位但怕羞唔想俾人幫我做
上面有絲打話買機自己做
有冇邊部推薦下

$88係咪抵屌到傻
腋下無限次再做上唇三次

再join埋yanis

但得手掌有

咁平搞到唔敢屌

上面好似話銀座ok
btw 銀座冇得做上唇

$88係咪抵屌到傻
腋下無限次再做上唇三次

再join埋yanis

但得手掌有

咁平搞到唔敢屌

上面好似話銀座ok
btw 銀座冇得做上唇

銀座日本公司個啲其實咩機黎
冇人分享aplus經驗嘅?
見佢優惠幾平心郁郁
aplus 有冇效架
我想問devon
688 包唔包full leg
我見佢16簡2張圖有得簡 點解咁平既
冇人分享aplus經驗嘅?
見佢優惠幾平心郁郁
aplus 有冇效架

早幾頁好多人分享喎
屌 我幾個月無去yanis 度打, 之前岩岩join 打左3次
面係仍然有毛
手 under arm 腳 生慢左

我book 730pm 打, 頭2次都好準時,上去就有得打, 第3次就等30mins

岩岩先記得原來join 左980 個facial

如果佢執我拿拿打埋去先

純share, 各位絲打唔洗驚佢sell, 唔洗驚唔好意思, 決定權在你手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞