[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike

屌我又係咁呀 dbp sell sell下變左千幾2千蚊 本身脫毛又sell埋其他野 入去除哂衫勁sell 到第日再上去既時候又話有另一個treatment更好 呢個無乜效 我心諗 無乜效你當初又叫我join你老味 唔會再有下次

我都係 開頭明明係你sell 我話啱我用 過一排又問我點解join呢個 個plan冇效唔啱我
都唔知想點 仲要成日都會有啲再平啲嘅plan 海鮮價咁

宜家上親去一蚊都唔會帶
睇完留言 決定試下yanis 2000蚊4part.絲打們覺得新鋪定舊鋪好?想整underarm同 full leg

我覺得舊鋪好啲
新鋪多新機=多個藉口sell你其他新野
綜合以上絲打講法
Yanis唔再好似以前高登講咁唔sell
我都俾佢sell過
我下星期先去,不過依家開始唔會帶銀包
如果耳仔軟既絲打你地第一次去既,只係帶夠現金就算,提款卡都唔好攞

但wtsapp果間野已經幫我bk左朗晴新鋪

再wtsapp佢改
如果你耳仔軟,或者你上到去咩卡都唔好帶

我覺得舊鋪好啲
新鋪多新機=多個藉口sell你其他新野
綜合以上絲打講法
Yanis唔再好似以前高登講咁唔sell
我都俾佢sell過
我下星期先去,不過依家開始唔會帶銀包
如果耳仔軟既絲打你地第一次去既,只係帶夠現金就算,提款卡都唔好攞

再wtsapp佢改

但有無咩大分別?新舖會sell得勁啲?我都係佢係wtsapp就幫左我約朗晴,好驚

再wtsapp佢改

但有無咩大分別?新舖會sell得勁啲?我都係佢係wtsapp就幫左我約朗晴,好驚

其實都係睇人
2邊都會sell,但個人感覺就新鋪sell得勁啲同離譜啲
唔洗驚,你真係耳仔軟就帶張$50上去就算
唔好帶提款卡同信用卡
因為佢地會係咁叫你落訂hold住
或者好似上面絲打咁,你閪哂面咁拒絕佢
join咗calla 腋下同上唇 $1668 希望效果好啦
脫bikini你地有無生瘡?
我三角位最上會生瘡仲要留好明顯嘅印
如果冇乜budget
係唔係join yannis $2000 4parts 最好
如果冇乜budget
係唔係join yannis $2000 4parts 最好

大part 係,細part 可以考慮instaskin/devon
join咗calla 腋下同上唇 $1668 希望效果好啦

好貴
有冇人係yanxs到脫full bikini?
好似脫得唔係好清...
脫bikini你地有無生瘡?
我三角位最上會生瘡仲要留好明顯嘅印

生過一次, 最好去睇醫生, 因為我果次原來係發炎, 要食消炎藥
如果冇乜budget

大part 係,細part 可以考慮instaskin/devon

諗住 front arm+underarm+full legs
之後m記做full bikini
如果冇乜budget

諗住 front arm+underarm+full legs

full legs嘅話計3parts

如果咁嘅yanis full legs +front arm
Instaskin/devon underarm
M記full bikini 應該最好

如果咁嘅yanis full legs +front arm
Instaskin/devon underarm
M記full bikini 應該最好

感謝
有冇絲係m記做full bikini可以分享多dd
追曬post唔知有冇睇漏
想問做個時夠唔夠細心?
如果毛比較多 會唔會要比多啲錢咁架
想問做個時夠唔夠細心?

唔會
想問做個時夠唔夠細心?

細唔細心好睇個治療師
如果你嫌佢做得唔細心可以同佢講轉治療師
想問做個時夠唔夠細心?

你唔剃毛去佢都會幫你剃, 第一次脫淨係會脫大三角位, 等你適應左先, 第二次開始脫晒三角+陰唇, 你想留少少毛可以同佢講
我覺得佢地幾細心, 因為我話想留尖位少少毛, 佢會建議我可以每兩次唔打果忽毛, 跟住一次打晒全部毛, 咁就可以等佢幼少少, 而又留到d毛(好似1999, 但我唔識講 )
不過佢full bikini唔包
想問下脫上唇 激光既話m記係咪都唔錯?
未試過脫有d驚效果唔好 想搵間好少少
想問下脫上唇 激光既話m記係咪都唔錯?
未試過脫有d驚效果唔好 想搵間好少少

其實m記收得你咁貴都係好咖喇 我都有係m記脫上唇
想問做個時夠唔夠細心?

你唔剃毛去佢都會幫你剃, 第一次脫淨係會脫大三角位, 等你適應左先, 第二次開始脫晒三角+陰唇, 你想留少少毛可以同佢講
我覺得佢地幾細心, 因為我話想留尖位少少毛, 佢會建議我可以每兩次唔打果忽毛, 跟住一次打晒全部毛, 咁就可以等佢幼少少, 而又留到d毛(好似1999, 但我唔識講 )
不過佢full bikini唔包

第三第四次去打已經冇左好多毛 但真係痛到仆街

再wtsapp佢改

其實都係睇人
2邊都會sell,但個人感覺就新鋪sell得勁啲同離譜啲
唔洗驚,你真係耳仔軟就帶張$50上去就算
唔好帶提款卡同信用卡
因為佢地會係咁叫你落訂hold住
或者好似上面絲打咁,你閪哂面咁拒絕佢

前幾日第一次上新鋪,佢又無乜點sell我
係咁意講下有咩優惠做緊,之後就係到r水吹幾nice
我total脫6parts,覺得都幾好,手臂真係小左好多毛同生慢左好多
佢呢個價講真都唔敢期望太高,做到咁已經好滿意
諗緊脫唔脫埋bikini位,好驚痛
佢話開新鋪所以做緊$2000 5parts,但又無咁多位想脫
人在yanis 又成堆人係度等🙄

絲打你做完睇下有無sell你呀?

岩岩做完
都一如以往無sell 我 同我吹幾句水咁就算
不過講明先 我覺得佢地係超級睇人蝦
我個樣比較西所以一路都無sell 過
幫我打果個係t

Ps 無聊數左佢幫我打左幾多下
全面同全背分別百幾下
Underarm大約50
小腿每邊2百零

之前都係t幫我打
鐘意佢幫我打
好靚女好好人 又唔會sell
有冇人係yanxs到脫full bikini?
好似脫得唔係好清...

你想打一次就冇晒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞