[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
其實點打先係正常?佢會唔會重複係同一位打多幾次架?
有啲人話一下一下打打左好多下,有啲又話hea打只係打左廿幾下咁。
我係calla脫格甩底都係就咁拖過去,勁快就完
咁樣正唔正常?

Calla係彩光($388 唔知貴啲會唔會係激光)
部機唔同

激光就一定係一下一下咁打 打得愈多愈密愈好
打得少即係佢hea 拖就再衰多兩錢重
彩光就唔清楚
想問下devon手背有d唔計姐係點
手指公下面既毛都唔計?

Btw aplus full bikini包埋o位? 半價1250*4好心動
但係咪要一次比晒錢 唔係下次整咪無半價要計過?

麻煩晒

問過aplus full bikini 唔計o 位,如果要脫埋就加500*4
唔洗一次過比晒,分4次比,每次比1250+500

Aplus條數係點計?永久保養定係點?

做夠4次就永久保養

即係total $7000 包哂V.I.O.永久?
想問下脫得好唔好 難唔難book位?

係呀,7000就無晒毛
上個post 見到有絲打話幾好,搞到我都想book
我有係果到脫開, 平日既話唔難book 位,星期六就難

$7000咁幾好啵
好想知唔自己剃定去得唔得
你明喇呢啲地方自己真係好難剃
有啲人話一下一下打打左好多下,有啲又話hea打只係打左廿幾下咁。
咁樣正唔正常?

好似係唔同人唔同手勢
我個時都係一下一下
我脫左8次脫清
Underarm and lower legs
想問下 aplus yanis instaskin
邊間好d?

我想做underarm 小腿
我見yanis好平 但之前睇你地話 衛生好差

想知instanskin好冇 ? 想呢幾日去做
銀記之前388做underarm好掂
唔會係你做緊個時sell 做完哂只係sell過一次

衣家已經轉左用家用脫毛機

家用用緊邊隻?
效果如何

S字頭 香港有代理個隻
效果慢過出去做 啲光弱啲 第5-6次效果先開始明顯少啲毛
同佢每打一下都要停 唔似出面啲連住打 個頭又細
要好有耐性 或者分part打
我係ebay買返黎 發數65000 抵過香港個隻好多
邊間好d?

個人認為
兩個部分都唔難自己剃毛
剃完先上yanis
唔覺得有咩問題既....
邊間好d?

個人認為
兩個部分都唔難自己剃毛
剃完先上yanis

Full bikini就唔好...........
邊間好d?

個人認為
兩個部分都唔難自己剃毛
剃完先上yanis

Full bikini就唔好...........

Instaskin我見佢而加係290$ 做underarm or 上唇
好吸引
手指公下面既毛都唔計?

Btw aplus full bikini包埋o位? 半價1250*4好心動

麻煩晒

手指公下面唔計 淨打其餘四隻手指對落圓形位
其實可以未俾錢 做consulting嗰時問清楚佢
唔好俾佢收左錢先話呢忽唔包嗰忽唔包
咁樣正唔正常?

Calla係彩光($388 唔知貴啲會唔會係激光)
部機唔同

激光就一定係一下一下咁打 打得愈多愈密愈好
打得少即係佢hea 拖就再衰多兩錢重
彩光就唔清楚

Dbp打左兩次都係feel到部機就咁拖過啲皮膚
完全冇一下一下打嘅feel 連聲都冇
但又真係覺得有滑左喎…
我想問有咩方法可以直接聯絡yanis既高層
我係yanis做左咁耐最撚嬲係今次 次次我都覺得冇問題
但今次嬲撚到仆街 未試過咁
今次打個個人未見過 生面口
由一入房sale到我走為止 sale都算
係好撚hea打
平時係吱完先再郁下個位 佢下下未撚吱完已經拖
係一路拖一路吱 咁打撚到幾多位?
仲叫我落訂又做peeling又做facial
仆街我未試過咁嬲 真係好撚hea打得
佢叫GX 我一撚定要投訴佢
求聯絡yanis管理層方法!!!!!!!

頂,我之前又係比呢條友係咁sell
係咁sell我做peeling, 我話唔洗因為出面做緊,之後佢係咁sell我facial!
不過佢打毛真係好hea囉,打腳打左10下左右,又係一路拖一路吱,全腳打左1分鐘唔洗出返黎,反而係房sell我sell勁耐,我話唔洗,出返去坐低等走個陣都繼續sell我!
佢個陣同我講話上年11月左右時間先黎,之後開手機比相我睇,d相係d人做完peeling既前後對比圖黎, 話yanix d peeling好勁架, 睇圖見到都好多人有效果架。
咁岩比我見到張相既日子係10月影, 我心諗你未入黎做已經影到d before and after相咁勁,我咪同佢講囉,佢又窒左窒係到兜wo
為左sell你,可以去到幾假
自此之後去返舊鋪到做!
手指公下面既毛都唔計?

麻煩晒

哇咁就唔叫手背啦果個位叫咩
我就係唔想上到去比人sell到嘔先講唔做
有無邊個地方脫手背同upper lip好

利申 yanis脫緊full arm full leg underarm
脫左一次佢話下次無得再500+parts 其實係咪可以照加

絲打脫緊yanis full arm full leg感覺如何?
手指公下面既毛都唔計?

麻煩晒

哇咁就唔叫手背啦果個位叫咩
我就係唔想上到去比人sell到嘔先講唔做
有無邊個地方脫手背同upper lip好

利申 yanis脫緊full arm full leg underarm
脫左一次佢話下次無得再500+parts 其實係咪可以照加

絲打脫緊yanis full arm full leg感覺如何?

我覺得幾好個治療師幾細心
唔知佢咩名 無睇佢簽名不過佢話佢Dermes轉過去既
我唔記得剃毛去佢好細心幫我剃返 整左個幾鐘(出到去勁多人等緊好唔好意思 )
sell就有 (我本身打算join 4part 比佢sell多左2000/5part)
不過我覺得個價OK就自己join啦
同埋都無咩Sell到我HARD FEELING
始終佢又唔係要入房困你耐洗你腦咁
你唔理佢做完半個鐘就走架啦
所以我覺得YANIS性價比係OK既

2000/5part
你係幾時join嘅?
我上個月whatsapp問,佢話2000/4part, 每加一part500
手指公下面既毛都唔計?

麻煩晒

問過aplus full bikini 唔計o 位,如果要脫埋就加500*4

做夠4次就永久保養

係呀,7000就無晒毛

$7000咁幾好啵

我宜家係a+打左兩次full bikini+o
d姐姐超級好人,好乾淨我掂到既所有野除左機頭都係即棄既
我自己就做完book下一次,每次都book到岩岩六個禮拜既第一日我想要既時間
cwb鋪,weekday放工六點半
做完第一次兩個幾禮拜d毛就會甩到一撻撻(我係斑馬形), 生返出黎好吉會插住條底褲
o位勁唔舒服日日都好想屙屎
但我岩岩做完第二次5日生返毛頭出黎已經唔會吉,淨係一點點有d嘔心
我之前join貴過你地少少但最重要係做一次比一次錢,信用卡都唔收好難會sell你

做夠4次就永久保養

係呀,7000就無晒毛

$7000咁幾好啵

我自己就做完book下一次,每次都book到岩岩六個禮拜既第一日我想要既時間
做完第一次兩個幾禮拜d毛就會甩到一撻撻(我係斑馬形), 生返出黎好吉會插住條底褲
但我岩岩做完第二次5日生返毛頭出黎已經唔會吉,淨係一點點有d嘔心
我之前join貴過你地少少但最重要係做一次比一次錢,信用卡都唔收好難會sell你

唔收卡?咁咪唔可以分期?!

做夠4次就永久保養

係呀,7000就無晒毛

$7000咁幾好啵

做一次先比一次錢
都算係分期啦

做一次先比一次錢
都算係分期啦

另類分期

做一次先比一次錢
都算係分期啦

另類分期

a+做左一次full bikini+o
下星期會做第2次 第一次都滿意 服務都好好
a+唔收卡㗎?
仲諗住畀卡 今個月有啲手緊
間野Hard sell到 不過我唔係做脫毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞