[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
講開又講 我係yanis脫真係脫到越來越嬲
我上年5月 join 脫毛
除左第1 2 次係等10分鐘之外
我次撚次都等左45分鐘以上
琴日仲離譜 我準時上到去 見到前邊仲有3個都心諗有排等 今次我等左個半鐘
前邊已經有人屌佢 佢都話有啲事所以delay
我心諗我次次黎無一次準時
佢又唔比人遲多過15分鐘 你地邊有資格唔比人遲
屌你老母最嬲今次 個半鐘呀屌 咁約時間做咩?

如果book佢最遲booking既時間呢?例如佢閂9點 就book 8點半
琴日仲離譜 我準時上到去 見到前邊仲有3個都心諗有排等 今次我等左個半鐘

如果book佢最遲booking既時間呢?例如佢閂9點 就book 8點半

你講得岩 下次試下先
Join左Devxn脫fingers+ front arm+ underarm+full bikini
全部夾埋$14xxx
本身淨係諗住$688兩個細部位 但俾個經理sell左陣 加上俾我half價錢做full bikini就應承左
sell嗰陣話做bikini唔會反出黎做 但嗰陣唔知其他公司會做所以應承左遲啲可能去第度脫返
可能兩次去都係weekdays下晝 所以未試過要等
治療師都幾細心 幾好傾 做bikini都唔覺得老尷 同埋會試打一下問我覺唔覺得痛 太痛有冰袋敷(但其實敷冰袋都好痛)
做完之後個經理話我毛囊炎 sell我做咩精華 但我話唔使 都無再hard sell
環境都幾乾淨
未知效果但好滿意服務

咁絲打都幾耳仔軟
你本身諗住洗$688變左洗$1xxxx
好肉赤

你講得岩 下次試下先

絲打你咩時間上去?
如果3~4既話無咩人架
我有次直程唔洗等
a+ underarm效果你地覺得點
想脫心口同肚,有冇推介
想要平啲,窮學生
a+三月優惠真係好抵 但因為一d事未做得著
有冇絲打知道佢個限期到幾時? 有冇得而家俾錢但遲d先開始做 (6月先開始)

打過去A+問 3月discount第一次一定要係三月做
唔知有無絲打同我一樣腳有好嚴重既毛囊炎 係細個亂用脱毛膏搞到咁 已經勁多年無著過短褲
Keep住做磨砂都無用
上年join左L記諗住可以搞掂佢
依家過左就一年,做左6次,隻腳都仲係好多紅色一點點
見又就夏天,上網d人話做果酸有用
咁係yanis到join左$2500,15次
點知第一次去做果陣條友同我講話$2500係得180度 仲要唔包中和液
以我上網睇所知做果酸係要有埋中和液先有用 於是我唯有又死死地氣加多$1200加埋個中和液
依家暫時做左一次,未有料到,隻腳仲係好多紅點

有無絲打都試過咁 你地係用咩方法令到對腳變翻白滑?
唔知有無絲打同我一樣腳有好嚴重既毛囊炎 係細個亂用脱毛膏搞到咁 已經勁多年無著過短褲
Keep住做磨砂都無用
點知第一次去做果陣條友同我講話$2500係得180度 仲要唔包中和液
以我上網睇所知做果酸係要有埋中和液先有用 於是我唯有又死死地氣加多$1200加埋個中和液

係咪姐係搞到d毛倒生?
我幾年前都係 一用完脫毛隻腳紅曬損曬
我無理佢等佢好番 就無事了
我上年join左Bexxstyle $2xx任脫兩個位,點知上到去consultant話underarm同小腿分三部份,淨係會脫underarm嘅中間同小腿嘅中間⋯之後比佢sell就join左underarm $4xxx,仲申請左張aeon信用卡分期付款,走果刻已經好後悔。

第二次去脫小腿唔係淨係脫中間,即係佢第一次係呃左我join underarm⋯ 而家都已經脫左7-8次,但都只係幼左同少左dd

而且次次上去都要等成15-30分鐘,最近果時仲等左30分鐘先話我知部機壞左 仲要你上去兩三次就會sell你一次,最近果次仲要係我除曬衫訓係度準備做機果時叫左個consultant 入黎sell我,話我有d毛囊發炎叫我join d唔知嘜。

總括黎講,我都覺得呢間都黑黑地店。仲要好似無價目表比你睇,成日淨係話折左先係咁嘅價,但我根本唔知原價係幾多。

無用的
我之前book 8點 7點45就上到去 結果去到閂門都仲未有得做 足足等左個半鐘
Keep住做磨砂都無用

CPS自己買藥水做啦

跟本就屋企DIY都得
想問有冇絲喺yanix脫肚同背部既毛?
佢地分別係計幾多part架?

我全背計1part 不過而家應該無呢隻歌仔唱
yanis有個脫毛staff舊時係dermes做,感覺打得好少少
不過都係打得好疏
如果唔係係yanis join 左好多parts
我都唔想再去

呢幾次脫毛都起碼等成個鐘
但打個時又快又疏

我全背計1part 不過而家應該無呢隻歌仔唱

我上年join ,有分上下背 ,
我都唔想再去

但打個時又快又疏

我都係 想加part
但又覺得佢地愈來愈hea
效果唔係無既 打左成年 係小左 但未去到可以唔打既水平
WHATSAPP左YANIS 諗住後日JOIN 兩個$2000 5PARTS
10PARTS入面我必打有8PARTS, 剩返兩個PARTS未決定好打邊
最衰佢地無LIN頭揀

點解你係2000@5
我得4 part 既

首先大家要接受海鮮價嘅yanis
話說我係岩岩有人係舊登推yanis 果陣去join 嘅
當時啲位仲未分得咁細
我full face 都係計我兩part(而家好似4part)
全背都係1part(而家應該計兩part)
之後到朗晴新鋪佢同我講慶祝開新鋪
有2000@5 無咁多咩限制又要non peak 又要點咁
不過我無咁多位想脫就無join 嚕

本來Yanis都幾好
不過到上次變咗肥妹serve
由全面1part變咗sell我全面兩parts
我即刻
岩岩係yanxs做左第一次激光脱鬚,覺得好痛可能同我多鬚同皮膚黑有關,不過我最驚會爛面。今日上去冇乜人,做左10分鐘都冇,好快搞掂,同埋可能我男仔,乜都冇sell

巴打有冇其他feedback?
我都唔想再去

但打個時又快又疏

我都係 想加part
但又覺得佢地愈來愈hea
效果唔係無既 打左成年 係小左 但未去到可以唔打既水平

對我黎講幾work
但係打走哂啲毛
小腿毛孔變得好明顯

我都有打全面
但唇毛好難打得走
好似仲全黑黑地咁
幾個禮拜前去打第一次 打左幾個位 而家啲毛都生得勁慢
可能我non peak去 就唔洗等咁耐同埋打得仔細啲
不過衞生嗰方面就....上一個女仔出咗嚟之後唔使幾耐就到我入去 不過張床就冇咩毛毛 可能掃走咗掛
岩岩去完yanis
真係等好耐
Btw 想問下做完full face 用唔用得deep clean clay?
之後再保濕咁
有冇人JOIN左BEAUSKIN 全身一折果個PLAN
係咪真係果個價 冇其他收費

全身一折
即係幾多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞