[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
之前係d記脫耐毛脫完係咁生粒粒同暗瘡

面毛
有冇人試過dermes果酸療程?
好唔好?係咪真係有需要做?
想問下有冇男既去yanis脱鬚:(
本身好撚多鬚,又生得快,好唔想剃,同埋眯落老啲
WHATSAPP左YANIS 諗住後日JOIN 兩個$2000 5PARTS
10PARTS入面我必打有8PARTS, 剩返兩個PARTS未決定好打邊
最衰佢地無LIN頭揀

點解你係2000@5
我得4 part 既
WHATSAPP左YANIS 諗住後日JOIN 兩個$2000 5PARTS
10PARTS入面我必打有8PARTS, 剩返兩個PARTS未決定好打邊
最衰佢地無LIN頭揀

點解你係2000@5
我得4 part 既

因為我直接問佢5parts個plan係點先有
佢話要nonpeak hour
最衰佢地無LIN頭揀

點解你係2000@5
我得4 part 既

首先大家要接受海鮮價嘅yanis
話說我係岩岩有人係舊登推yanis 果陣去join 嘅
當時啲位仲未分得咁細
我full face 都係計我兩part(而家好似4part)
全背都係1part(而家應該計兩part)
之後到朗晴新鋪佢同我講慶祝開新鋪
有2000@5 無咁多咩限制又要non peak 又要點咁
不過我無咁多位想脫就無join 嚕
Dermes脫underarm
本身算係粗加多毛毛 脫左5次已經差不多冇哂
價錢係貴 但服務好好
Sell就會sell 不過唔會chur我 話冇興趣就唔sell

有冇join cps? 效果係點?
最衰佢地無LIN頭揀

點解你係2000@5
我得4 part 既

首先大家要接受海鮮價嘅yanis
話說我係岩岩有人係舊登推yanis 果陣去join 嘅
當時啲位仲未分得咁細
我full face 都係計我兩part(而家好似4part)
全背都係1part(而家應該計兩part)
之後到朗晴新鋪佢同我講慶祝開新鋪
有2000@5 無咁多咩限制又要non peak 又要點咁
不過我無咁多位想脫就無join 嚕

我之前全背計1part
依家見啲絲打話分上背/下背

依家聽staff講 非繁忙時間係$2000@5parts
普通既都係$2000@4parts

之前成日話就快加到$700@1part
好彩無再加part做

我之前全背計1part
依家見啲絲打話分上背/下背

依家聽staff講 非繁忙時間係$2000@5parts
普通既都係$2000@4parts

之前成日話就快加到$700@1part
好彩無再加part做

我打左大半年 大半年前已經話加價
加到而家都未加
學生想脫underarm簡yanis 好唔好
定係可以有其他選擇 無乜budget

最平應該係instaXXXX/dexon
想揀大公司有A+/L記 但會貴D,$980好似係

呢幾間邊間好d

呢幾間邊間好d

拿, 我就咁JOIN左三間, A+, DEVON, 聽日去YANIS
如果真係細細PART, 好似UNDERARM, UPPER LIP, 手指, 手背, 腳指, 腳背
我就揀 DEVON既, $688兩PARTS 計返$344 一PART
但如果你JOIN YANIS, 梗係老閪都打D大大PART架啦 上下手腎, 大小腿, FULL FACE 因為如果你JOIN YANIS $2000 4PARTS = $500 一PART

我計到好盡架

呢幾間邊間好d

拿, 我就咁JOIN左三間, A+, DEVON, 聽日去YANIS
如果真係細細PART, 好似UNDERARM, UPPER LIP, 手指, 手背, 腳指, 腳背
我就揀 DEVON既, $688兩PARTS 計返$344 一PART
但如果你JOIN YANIS, 梗係老閪都打D大大PART架啦 上下手腎, 大小腿, FULL FACE 因為如果你JOIN YANIS $2000 4PARTS = $500 一PART

我計到好盡架

識揀
好耐之前 Devon 未出755機
我On99走左去join 808機
佢老味到依家都未清哂啲毛
好彩yanis 755機大part位清得7788
岩岩問左yanis 1500全面脱鬚,抵唔抵屌
岩岩問左yanis 1500全面脱鬚,抵唔抵屌

算係咁
毒撚第一次去脱,有咩要注意

去之前早一兩日要剃晒佢

去之前早一兩日要剃晒佢

因為我脱鬚,洗唔洗剃得好乾淨,定係要留返少少

去之前早一兩日要剃晒佢

要剃得好乾
果一兩日就係俾佢生返小小出黎

去之前早一兩日要剃晒佢

要剃得好乾
果一兩日就係俾佢生返小小出黎

thanks! !
岩岩係yanis做完五parts
係個少少肥既女仔幫我做 超nice 一句都無sell
只係叫我望下個facial plan
有禮貌 都打得幾密 好正 想以後都叫佢幫我打
而家約左後日打埋剩低個五parts
Devon會唔會sell架?
Devon會唔會sell架?

sell 睇佢洗唔洗卒數
如果要 佢會捉你入房sell
我俾佢sell十分鐘狂say no就放我走
我今日脫完毛 出哂紅點又痛
咁樣正常?
我係dermes打左5次仲有毛 好似冇咩分別咁

轉m記喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞