[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
我今日脫完毛 出哂紅點又痛
咁樣正常?

敏感
打電話去問下佢啦
如果嚴重 記得自己去睇醫生
Aplus 部機係咪同m記唔同,雖然都係24mm 機頭
book左devon 希望唔好sell
我係dermes打左5次仲有毛 好似冇咩分別咁

轉m記喇

係Dermes已經洗左4萬8 冇錢再轉

絲打好有錢 我計過自己脫哂想脫既地方加埋12k
題外話:有無人做過激光去疤
隻腳成個斑點狗咁
岩岩係yanxs做左第一次激光脱鬚,覺得好痛可能同我多鬚同皮膚黑有關,不過我最驚會爛面。今日上去冇乜人,做左10分鐘都冇,好快搞掂,同埋可能我男仔,乜都冇sell
岩岩係yanxs做左第一次激光脱鬚,覺得好痛可能同我多鬚同皮膚黑有關,不過我最驚會爛面。今日上去冇乜人,做左10分鐘都冇,好快搞掂,同埋可能我男仔,乜都冇sell

好伏下執房唔洗一分鐘就下個入,極度懷疑冇清潔部機頭,人地打bikini,你打鬚, 等同奶西

好伏下執房唔洗一分鐘就下個入,極度懷疑冇清潔部機頭,人地打bikini,你打鬚, 等同奶西

好唔衛生

打完西打面咪又一樣
隨時有男人上去打鳭毛,之後又打西,間接扑嘢
想脫面毛
邊間好啊?
利申: 皮好薄 會唔會易打傷
追左成晚都未追哂兩個post
之前join左 devxn $688 脫上唇加腋下
Cwb個間第一次同fd一齊上去 經理入左房講解加sell左兩句之後叫左個fd入房等 留左我一個係到sell 話第一次做加唔記得幾多折
但因為第一次去食左藥冇打 之後再上 佢話我underarm好黑 經理sell我做一個plan(sorry冇咩記性 ) 我聽左好耐之後話諗下先 即刻覺得佢黑左面叫我簽完名約下次時間
今日再去 第二個人幫我打 但個人冇上次個個咁好 打完 今次係另一個人話佢係第二間舖調黎 主要問下d客覺得成果係點 跟住又話見我都係本身多毛個d 我估佢都係想sell我 但我話係學生就冇再sell

另外想脫大部位 約左兩星期後去yanxs新舖 有冇絲打可以話我知而家到底係$2000 4part定5part 追post見到新客就5part 但唔知而家仲係咪呢? 之前whatsapp問佢就話$2000 4part
Cwb個間第一次同fd一齊上去 經理入左房講解加sell左兩句之後叫左個fd入房等 留左我一個係到sell 話第一次做加唔記得幾多折
但因為第一次去食左藥冇打 之後再上 佢話我underarm好黑 經理sell我做一個plan(sorry冇咩記性 ) 我聽左好耐之後話諗下先 即刻覺得佢黑左面叫我簽完名約下次時間
今日再去 第二個人幫我打 但個人冇上次個個咁好 打完 今次係另一個人話佢係第二間舖調黎 主要問下d客覺得成果係點 跟住又話見我都係本身多毛個d 我估佢都係想sell我 但我話係學生就冇再sell

另外想脫大部位 約左兩星期後去yanxs新舖 有冇絲<em></em>打可以話我知而家到底係$2000 4part定5part 追post見到新客就5part 但唔知而家仲係咪呢? 之前whatsapp問佢就話$2000 4part

你有追post咁應該見到 5parts係佢限左要nonpeak時間
同埋要你問佢先會有 唔問佢會側側膊唔提

另外想脫大部位 約左兩星期後去yanxs新舖 有冇絲<em></em>打可以話我知而家到底係$2000 4part定5part 追post見到新客就5part 但唔知而家仲係咪呢? 之前whatsapp問佢就話$2000 4part

你有追post咁應該見到 5parts係佢限左要nonpeak時間

認真咩,我打前額連眼罩都唔撚同我帶,打完仲起晒粒粒,明明好地地,而家真係奶屎
如果去脫yanis 佢sell我700蚊一part個時
我直接同佢講500蚊一part我就做 佢會唔會俾呢個offer我
我直接同佢講500蚊一part我就做 佢會唔會俾呢個offer我

因為心郁想加part

認真咩,我打前額連眼罩都唔撚同我帶,打完仲起晒粒粒,明明好地地,而家真係奶屎

知唔知簽名個個係邊個 聽講可以投訴追以為唔要佢
我兩次去到都係簽名B既少肥女仔幫我 我覺得佢幾好
岩呀,前排fb不斷彈廣告「阿moon$333脫毛」dbp果間,我見到好平就走左去試。。。

第一次上去諮詢完,就做第一次脫毛(全手),條友係我除曬衫脫緊毛果陣,入黎不斷sell我,見我上手臂有粒粒就叫我加$490試jet peel,話好有效,兩條友不斷叫我試,逼於無奈果時就試左....
做完jet peel,條友就話我皮膚滑左,講到好好多咁,果時聽到佢講都覺得幾好。。。
但諗諗下,其實jet peel只係好似枝水槍咁,射d生理鹽水去手臂度清洗下,只係好似沖完涼咁。。。勁on9咁比左$490....

之後仲不斷sell我join 50次jet peel,兩萬幾蚊,我已經不斷話唔join,又叫我用信用卡呀分期呀,我再話唔join,佢話咁好啦,幫我出單,隔左好耐,原來佢冇去出單,又返入黎話join 30次都得,我又say no,佢再出去隔左好耐,又入番黎話叫我join 15次,最後堅決say no,話趕住走,最後先走到。
前前後後足足搞左4個鐘先走到人。。。4點鐘去,8點幾先走到。。。

我都有係m____lase做腋下+唇毛,因為覺得面同腋下皮膚比較敏感,搵d出名d既公司做,$6800(學生價)。第一次諮詢果時,佢都會sell下你做埋其他部位做埋全身呀,但你話唔做之後,佢都唔會再sell你,更加唔會係你冇著衫脫緊毛既時候衝入黎sell你。

個人建議:如果大家去dbp/其他勁平既脫毛公司要小心d,係可以去,但唔好比佢妖言惑眾引誘到你join其他plan,千奇唔好信。你脫緊毛,佢入黎sell你,千奇唔好理,唔好應承試乜join乜。
我自己就只會係m_lase做上唇同腋下,因為全身3萬幾,用3萬幾脫毛真係覺得唔值得,所以手腳身會搵d cheap d既公司做,絲打們可以參考下。
a+三月優惠真係好抵 但因為一d事未做得著
有冇絲打知道佢個限期到幾時? 有冇得而家俾錢但遲d先開始做 (6月先開始)
a+三月優惠真係好抵 但因為一d事未做得著
有冇絲打知道佢個限期到幾時? 有冇得而家俾錢但遲d先開始做 (6月先開始)

我都想試 但本身去開yanis
又想去番同一間做 因為覺得為左1part又要去另一間做好煩

但a+既效果係咪唔錯?你地打underarm幾多次會打清?

因為心郁想加part

上2個星期去打 加左part $500 佢話係員工價
你等佢sell你果時先講
講開又講 我係yanis脫真係脫到越來越嬲
我上年5月 join 脫毛
除左第1 2 次係等10分鐘之外
我次撚次都等左45分鐘以上
琴日仲離譜 我準時上到去 見到前邊仲有3個都心諗有排等 今次我等左個半鐘
前邊已經有人屌佢 佢都話有啲事所以delay
我心諗我次次黎無一次準時
佢又唔比人遲多過15分鐘 你地邊有資格唔比人遲
屌你老母最嬲今次 個半鐘呀屌 咁約時間做咩?
Join左Devxn脫fingers+ front arm+ underarm+full bikini
全部夾埋$14xxx
本身淨係諗住$688兩個細部位 但俾個經理sell左陣 加上俾我half價錢做full bikini就應承左
sell嗰陣話做bikini唔會反出黎做 但嗰陣唔知其他公司會做所以應承左遲啲可能去第度脫返
可能兩次去都係weekdays下晝 所以未試過要等
治療師都幾細心 幾好傾 做bikini都唔覺得老尷 同埋會試打一下問我覺唔覺得痛 太痛有冰袋敷(但其實敷冰袋都好痛)
做完之後個經理話我毛囊炎 sell我做咩精華 但我話唔使 都無再hard sell
環境都幾乾淨
未知效果但好滿意服務

因為心郁想加part

上2個星期去打 加左part $500 佢話係員工價
你等佢sell你果時先講

希望唔會sell 過兩日去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞