[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
依家仲有無2000 5part
見佢都係得4 part

我前幾日打 佢話
舊客2000 5part
新客2000 4part

btw第一次去朗晴 T打得好細心

總之你約佢之前表哂態你知價就OK
問佢 '係咪NON PEAK 時間2000$ 5PARTS? 想約星期X'

試下先 2000蚊係要一次過比

係, 每次做完約下次
除左一開口叫人傻婆之外 條友都係咁話我皮膚乾
好彩之後得番脫毛唔洗見到佢

反而佢話我角質層厚
咩正常10層,我依加有40層
屌完來呢到咁多比anna搞過既苦主
真心yanis d facial得個平 手法又勁參差 好彩已經做晒個plan 永不回頭

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
比anna 水左去轉$3000plan
佢仲要偷工減料
最後敷倒膜敷成半個鍾先返黎

我都仲有20幾次
其實我都唔知正常要敷幾耐? 15分鐘?

anna係咪好瘦頭髮好長個嗰?

金啡頭髮
成日同客一開口就傻婆/傻妹/衰婆

想問anna係喺朗晴定舊鋪架?

朗晴
個次佢紮辮戴文青圓形眼鏡
依家m記仲有無會員帶新人享有6折個個優惠

宜家唔係6折咁計, 係有個新價9折, 折左之後貴過之前6折少少

反而佢話我角質層厚

呢個好笑

佢個6折係指 用non peak價買peak hour

反而佢話我角質層厚

呢個好笑

教我點數40層
年半前喺DBP買左 bikini位永久,中間因為經期唔定同就唔到時間所以冇做一排,各位絲打覺得我仲去唔去做好 雖然我都知係黑店但真係好唔抵
之前搞抽獎送個啲試用treatment 都未做過

唔好去
你當捐左佢算數
呢間野黑店到送都唔去做

Agger
上去只會蝕更多錢

宜家唔係6折咁計, 係有個新價9折, 折左之後貴過之前6折少少

所有部位9折定係第一個部位9折?
上年仲係6折但係又無去做

所有部位9折定係第一個部位9折?
上年仲係6折但係又無去做

所有 所以要企硬唔好俾人SELL倒

反而佢話我角質層厚

呢個好笑

教我點數40層

所以人地唔係淨係識話皮膚乾架
佢識數角質層架

反而佢話我角質層厚

呢個好笑

教我點數40層

佢識數角質層架

屌真係個anna講架?
我笑左

反而佢話我角質層厚

呢個好笑

教我點數40層

佢識數角質層架

屌真係個anna講架?
我笑左

講起乾 有冇LOTION推薦

前幾日上DEVXX 俾條友瘋狂串我做乜UNDERARM唔做磨沙
心諗UNDERARM要乜磨9磨沙 是咪我有問題
我朋友做緊dbp美容師
成日聽唔少呢間d仆街野 包括人事
Bikini 位 係唔係會好痛? 好驚

第一次好痛

我覺得唔痛

我都覺得唔痛 個治療師打得好快好爽手

我打左3,4次都覺得好L痛, 重勁凍, 真係咬緊牙關忍, 打緊果陣度秒如年

剃毛個下好難受 反而打冇咁辛苦

乾剃係會好難受架 治療師叫我前一晚濕剃會好少少
同埋我唔想佢幫我剃 好尷尬

Y 記姐姐教 :要脫毛前三日剃 三日後生出黎個毛毛長度最吸光
我會濕水加body lotion 剃
各位有剃毛難題既絲打
我強烈推薦呢支剃刀 有番梘包住唔會剃損
我全身包括bikini都係用佢剃
邊到都有得賣 超市 sasa 龍城 etc
各位有剃毛難題既絲打

幾錢左右?
各位有剃毛難題既絲打

幾錢左右?

最近我FD聽左我講, 去龍城買就63$
其實我覺得唔洗買都得 但可能因人而異
我自己就乾剃會損
但搽lotion後 仲有小小濕剃就會無事
我自己就乾剃會損

我都用開 可能我對腳本身易敏感同乾
用完要搽返body oil lll
我自己就乾剃會損

我都用開 可能我對腳本身易敏感同乾
用完要搽返body oil
我窮學生做緊dbp
佢hardsell講咩都當聽唔到轉話題
而家冇人sell我不過成日做完等好耐先走得
但其實我毛孩想買部機自己整算
知唔知咩牌子好
主要整手腳呀bikini位個啲

反而佢話我角質層厚

呢個好笑

教我點數40層

佢識數角質層架

屌真係個anna講架?
我笑左

屌佢老尾真係大笑左 角質層都有得數
蝦我讀得書少?
我窮學生做緊dbp
佢hardsell講咩都當聽唔到轉話題
而家冇人sell我不過成日做完等好耐先走得
但其實我毛孩想買部機自己整算
知唔知咩牌子好
主要整手腳呀bikini位個啲

我朋友又係咁講,當聽唔到佢講野無晒表情
後來就放左佢走
我朋友不嬲企到勁硬 第一個全身而退既朋友
其他朋友去dbp 都俾錢買野
求讀緊大學嘅絲打幫手做問卷
關於online shopping
有好多巴打做左,希望各位絲打幫手
過3爆4

https://sojump.com/jq/12625661.aspx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞