羽絨/風褸/戶外用品討論[2] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
托fd買,130英鎊左右
女裝中碼 = 男裝細碼......
CA$219.99咁咪好平 男裝同女裝個款有冇咩分別架
我有件黑色男裝s碼想放,巴打要唔要?
你可能要睇下d 呎吋比較下分別. 外型睇相係9成似
我尋晚睇個陣, 係仲有size S. 今朝睇係已經無左. 我希望係問我個女絲打買左.,否則佢又遲左.

呢個post 真係好痴線, 我貼d offer 出黎, 係幾粒鐘無聲無色會俾人買左.
最怕係可能女裝款會有小小修腰
買大咗定細咗?啱咩身形?冇機會試sz
你地好痴線......我11月睇呢個POST 入左件AR.....
到而家呢個天氣....心郁郁睇緊LT.....
驚驚地過多半年會忍唔住入件LT....
依家天氣著LT岩哂 仲唔快D買
大左d,我173cm,63kg唔岩
如果唔係買咗件down jacket...

今日zeta Ar 加件Tshirt
熱到癲
太熱 better sweater 加外套 已經夠做
如果有件atom ar有冇需要再買kappa 定係功能上會重疊咗?
Ar著女裝m kappa應該咩size?
LT琴日著有d熱
矮過你肥底
都係atom LT size S
我都覺得fit
咪Kappa 再暖過, 再厚身過AR. 所以個問題係, 你AR 夠你著到咩溫度? AR 約等如Kappa size, 或kappa 再大d 咁多
我見你都睇左一論. 其實好老實講, 你要既野, 真係得3件, 你再搵都係咁上下.

Patagonia Hyper Puff Parka 女裝 (不過我知你唔鍾意隻色)

Arcteryx Kappa Hoody 女裝 (你香港無得試, 同因為貨尾唔係好多間有)

Montbell Perma Frost Parka (non-light) unisex 版 . 香港唔知有無你size.
hyper puff parka正啊
件kappa hoody 好似到到都冇哂lu

抵到瀨屎,點解冇男裝
我有件黑色男裝s碼想放,巴打要唔要?

巴打你幾錢入同放幾錢?
LT係香港多啲日子可以著
我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞