羽絨/風褸/戶外用品討論[2] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
應該冇得整,恭喜有得換件新
[分享]手痕入咗atom lt
Mr Porter 167GBP free delivery

我今朝send 左email俾佢,但佢仲未覆我,巴打上次由send到覆等左幾耐?
直送香港? 黑色已經好靚仔
好靚仔 不過最好外面加件防風既風褸, 料太薄易勾爛
直送呀
星期六晚買今日到
直送香港有無得扣稅?
Hk 買atom lt幾錢?
唔係send email先,有冇喺官網登記維修?
登記做埋會員,然後跟巴打個程序咁,
Repair reference code 都有應該唔會錯吧?
咁就只有等,我都等左十幾日先有覆
麻煩晒
我諗毛的種類可能都有影響? Canada G 佢話高級白鵝毛, 見佢好多600FP都話
頂到-10 都幾勁下, Arc 都有D寫明灰鵝, Montbell尼個價應該唔會白鵝
BTW 有冇人有Arc 羽絨, 易唔易甩毛出黎?
mr porter 收足167GBP

佢知係ship香港個價應該冇計稅

唔係好sure
我俾你毒左之後都去左個英國網買左件
佢直送香港減左30磅稅 但係送貨就收返我40磅
好狗

早買早享受
大家都係俾呢個post毒
睇左好耐想買LT既PILOT色
不過見到一個網ATOM AR都有平 就索性買AR
其實都可以再等到今年年尾BLACK FRIDAY 不過都係忍唔到手
師兄,procline hybrid 暖唔暖嫁? 同atom ar有咩大分別?
最大分別係Procline 系列係高熱量運動用. 件野仲薄過Atom LT. 咁當然同Atom AR 差得仲遠
Atom AR 正
幾錢入?
前年買左件ATOM AR

今年著既時候,覺得保暖能力有d差左
同埋無以前咁脹
有無人熟haglofs d 售後維修
最後299usd買左件 800 fill , 好似係95 % goose down
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞