羽絨/風褸/戶外用品討論[2] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
買左
件野幾重左右?
想計返代運個運費

開倉買左呢件
G-1000

$1200
今日行開megabox諗住順手試下
點知冇呢件
呢件香港用應該夠晒?
諗住聽日放工出銅記試同買
一磅454
衫通常用袋唔用盒,件野寫重474 即係計2磅
運費$48
今日去銅鑼灣overlander問過
Montbell Permafrost Light Down 全線斷色斷碼 現場見到得返件綠色XL
Montbell Permafrost 就仲有貨/碼
巴打可以去上環永安總店問下premafrost 厚果件有無貨 應該仲做緊折
是的ching
利申,朋友有code
share
呢件幾有型,請問ching呢件咩牌子,同邊度買呢?謝謝!
上環有D遠又收得咁早
唔緊要都可以去睇下
Light既話綠色都OK
去到上環可能順路去銅鑼望下
要著XL碼

如果買唔到mb 會唔會有同類既推介?
最希望係Light Down 呢種啞色少少既款
用到幾多次
Promo invalid: exceeded max uses
noooooooooooo
Fjallraven ovik 3 in 1
佢鋪都有得賣
有無超薄1000fill 羽絨?
montbell好似有
呢樣我都幫你唔到
睇左ching 尼個post 去左overlandxx 見有折買左件 Atom LT , 係幾舒服, 今日著天係
中間外面加件擋風都OK夠暖, 有冇巴打知想買Arc 係咪上網買最抵?? 香港仲有冇邊度
買會抵D?? 同埋見到P記D羽絨都唔算貴(對比Arc) 不過個款就
都叫ok 平. 最平係11月中或吼佢有website 30% off
不過話說你今日加shell 著Atom Lt 係真心堅, 我今日震過貓王
剩返咩碼?同埋邊間

另外香港邊到仲有Montbell Permafrost Light Down Parka齊碼睇啊
香港應該無哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞