羽絨/風褸/戶外用品討論[2] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
Patagonia做緊折,想入件fleece有冇推介?
beams theta ar真係好靚

我見日本官網都全部sold out

CLS
但我年尾先去 希望佢會補貨啦
反而唔係light版仲有貨 但之前有個巴打係永安買 折完仲平過佢
r2 但us block 左好多代運
d 毛係唔係好易甩?
緊係快賣晒,46 usd最低價咁濟
係日本見到件arcteryx goretex jacket頂帽有logo”ARCTERYX” 覺得幾靚 有冇巴打知係咩model
三月去大阪見到得幾度

想問買邊件好D,ALPHA SL、 KAPPA HOODY 、NUCLEI AR

本身個人好怕凍 同係邊到買比較好?

唔該哂巴打
係呢個post 都見到你喎巴打

簡單既梗係Kappa Hoody 一件搞掂佢. 不過你要試size. 好多人連S size 都覺得大
係咪要去ifc先有
唔該哂巴打

btw上星期走左轉沖繩但唔記得幫張新docomo測速 好失敗
之前問完潮偉巴後,入左件Montbell Flat Iron Parka,個人黎講,之前香港最凍個幾日,係新界地方,入面一件UNIQUO張 EXTRA WARM就夠暖,又輕身,值得推介。
theta ar係咪偏大/長?
beta sl著S, 呢件應該要買XS?
beams crossover好正
我都睇中左呢件
permafrost週圍都冇貨
藍黃都好正
不過原價成十萬円
我日本買都搵左好多間
Theta 最大個問題對我黎講, 係佢2側無袋插手, 個袋擺左係心口到. 攀山係ok 既, 但係我casual 旅行著就好大問題. 隻手凍插入袋會好似自己摸自己個胸咁....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞