HK Express 麻煩你真係改番個揀位系統啦

949 回覆
2144 Like 120 Dislike
俾多少少坐國泰囉 差唔多價咋
帶細路去搏佢拍散咪有空姐我幫湊仔
架機落行李就一定揀咗啲priority 出嚟入車,不過唔知地勤公司係咪斷個櫃計錢,將啲優先行李擺好又再同一嗰櫃繼續塞。優先都變最後
其實無比錢又派到頭幾行係咪講彩數定愈遲check-in
唔做online check in
回程好易派到
去程都試過
個online check in system係由尾派上去,所以愈遲check in 就派愈前
見倒呢d 咁既rules , 就當我窮 ,。我都盡量唔坐 CX 同 UO
如果做唔到,溝通唔好,保證唔到
就唔好用黎做賣點哄人買priority (u first)
不過都唔會再梣幫襯依間公司
HKairline
試過畀錢揀完位 都random派位
你條自閉仔笑死人
但愈遲都愈大機會去到你度變overbook
board in前一粒鐘Checkin多數派到頭位
我已經預左做法
由得系統派 AC 位比我
上到機問 B 答想轉坐窗口定走廊
兩個選擇對佢黎講都 Benefit 既
我目標都係同自己友一齊坐

不過總結我都係睇錢
計埋行李 HK Express 無咩機會平過我搭其他 Airlines
連登講有西用咩?擺上屌紅豬啦
有formula 打散 放心>>>同買六合彩一樣, 佢有formula令你唔中.
有無人試過唔同時間check in反而可以坐埋一齊?
UO怪獸家長為咗同個小朋友坐,搶已付費乘客位?
https://lih.kg/3739430

大家鬥快排隊搶位坐仲實際
俾錢留位,空姐空少會叫你退款
比左錢揀埋位都唔得喎,你主人背刺你喎

點睇啊UO狗
唔使改,而家玩先到先得,任坐

最後咁樣派,算係咁,我就點都唔加錢架啦
KC咁黑,單丁坐之餘坐中間位
好早checkin?
派機尾
真係好身體最誠實, 做promo又死server
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞