HK Express 麻煩你真係改番個揀位系統啦

949 回覆
2144 Like 120 Dislike
無左優先出行李
摺撚埋啦
一百蚊都無就唔好學人去旅行啦
呢d係D staff懶,逐排逐排咁編,懶得睇
其實日本外,d機都好空
純粹遊日嗰班慣性收視
可能係所有人都有買雙位 咁剩單丁咪派你囉
我知自己排唔到所以正正經經比錢買. 而唔係老馮好似你咁要人地送比你, 大陸人
HK Express:收到 禁止調位
見到咁多UO慰安隊就知道UO再過份啲都仲得
希望遲啲加錢先有得去廁所同有救生包
廁所要入50蚊紙幣先俾去一次
無錯

搭廉航就預咗乜都收錢,買完餐都要加多$10先可以用餐枱,想去廁所咪俾錢,一係你搭返CX
100拎去益日本好過益香港商家
我係要賺到盡 吹牙
你唔好咁on9喇, 60蚊無人會比唔起
只係唔想比,點解唔想比?
個制度有問題呀, 低能仔
真,等水魚比就得
識玩就上機調位
其實唔係玩鳩自己,係玩鳩個細路附近既乘客
點解要再搭佢呢?
冇話坐uo都係狗
個Provider當你係狗你可以唔做
日本地勤就係
香港地勤一樣當你係狗
送呀, 咁多謝
你抖多啖氣都係送比你。講多謝未
人哋諗計罰你錢
你諗到嘅解決方法就係交罰款
好多窮L窮閪聲大夾惡
人地規矩set好左 唔想跟咪唔好幫襯搭其他囉但又死都要繼續搭繼續屌
你有錢
啱呀

第時老世減你人工cut你福利,你記住一定唔好屌,因為規矩set好咗

第時政府加收呼吸稅,管理公司一年加50%管理費再加收搭𨋢費都記住唔好屌,因為規矩set好咗
做人要多方去諗 執意用自己一個角度去諗 只可以話你眼界同思想都好狹窄

點解要用生意角度去諗 唔係話想幫佢口 係咁先會理解到佢咁做嘅動機
而家明明係間公司閪 就係恃住你哋選擇唔多 自己手持UO CX 有咁閪就做到幾閪 當你哋狗咁撚 你哋就勁配合咁俾佢撚 撚到嬲呢樣嬲嗰樣

你估班老細唔知呢啲做法對客嘅體驗係差咩?呢啲情況下 屌佢老母係最冇效嘅方法 人無恥便無敵 唯有銀包同對腳發聲 佢閪就唔幫襯佢 先係最有效嘅方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞