HK Express 麻煩你真係改番個揀位系統啦

949 回覆
2144 Like 120 Dislike
我成日一個人飛 真係得UO會派中間位

其餘間間都派走廊位
其實係真係無錯
用番連登最愛既餐廳做比喻
你覺得間餐廳閪 咪行過隔離第二間
你真係唔夠錢 咪唔好落街食住 自己煮又好咩都好 捱多陣儲多啲錢先行

依家間閪餐廳擺明就點都閪 就係要玩鳩你班窮撚
你無錢 又唔肯用腳投票 又要屌貼錢買難受
咁無計架wor
你呢啲臭閪公司我係唔撚會搭
已經唔想幫襯
上個月去東京
去個程同一行隔住中間走廊C D位
但返黎個程佢俾左兩個第一行好闊既頭位我仲要連住冇分開
其實我都係兩程頭位,拆唔拆睇黎都係50/50機會
頭等價錢咪坐頭等囉
好似東鐵咁
從來都唔會搭UO,貪平搭抵你拆散坐啦
搭架飛機 衰過小學雞上堂
真呀
貪完平又要屌服務差 服務又好又平 邊個搭CX?
不如飛到半路直接同乘客收降落費,唔俾就調頭返香港,相信上面個幾隻賤種打手都會舉腳支持
自己攞嚟係咩意思?
自己攞嚟賺更多?
太睇少廉航d cheap精喇 佢地肯比錢就一早比左啦
句嘢邏輯好有問題喎ching 你諗清楚先
加錢會方便咗 自己唔加錢就係冇咁方便 咩叫唔加錢增加不便
重點在於個個都話樓下m記係垃圾黑店唔好食 你仲走去食個下柒
佢敢咁樣做 咪睇下仲有冇生意
好心屌都屌得有sense啲啦
而家唔係冇其他選擇呀 佢閪 你又要搭 咁邊個犯賤呀
哂氣啦 連登好多UO股東
買得UO有幾可俾你趕得返CX?日本線最平UO一千頭,CX平極都二千尾。趕去HX/大灣區就有份

而家UO特登拆散人,人地咪坐HX/大灣區,大灣區仲要出埋post串鳩你話我地會免費安排一齊坐
冇 Online Check-in?
外國Airline 名?
唉 隔離兩間貴成10蚊20蚊 食唔落 都係食m記啦
.
.
.
屌你老母 平少少咁撚難食 出餐又慢 加大都要錢 咁樣做生意?
因為佢on9
一個人例派中間位俾你搏你俾錢
邊鳩個自己搭會想坐中間
其實佢random派好似hx咁都算
佢全部單人就派中間
雙中就派隔開,真心反社會
根本一個人搭就唔會俾錢揀位亦都冇需要
佢就專撚登派中間位俾你一鳩搞哂成排位
完全係製造混亂
點會冇?有時兩邊差嗰2千 身邊大把人試過uo伏 呻完下次就去坐返CX啦

除非搶到平機票 而家UO根本已經唔係廉航價
發覺你班打手有個共通點就係永遠都覺得其他人同你地一樣咁低賤淨係搭UO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞