HK Express 麻煩你真係改番個揀位系統啦

949 回覆
2144 Like 120 Dislike
你睇下D好評數就知呢到D人幾咁高質
D UO狗窮途末路架啦,
而家除左屌人唔搭國泰已經無哂point
佢而家咪就係要睇落廉
但實際唔廉, 唔需要理形象

咁先好搵

有要求既玩撚到佢地加小小搭CX, CX 又係佢母公司
最後都係好好搵

HX 呢排爭氣小小佢UO 咪出下特價機票囉
坐飛機要俾錢其實好on9
人類應該實現移動自由
去邊都應該免費
唔介意唔出國既人都係一蚊都唔會俾
唔好意思 係不嬲都無得你簡位 都係佢派位但依家度縮左

你要搵戲院做比較 不如你搵左Low Cost Cinema 同 Full Service Cinema先
海南航空單野後,
HX唔執算係咁啦,仲旨意佢大搞

不過HX d staff 一直以離underdog都好,
個服務水準係好好,好有性價比

有時都會特登支持下
多謝UO
下次有人要調位我會叫佢地用一份飛機餐換
Sha la la la la
陪伴我一起歌唱
高聲安歌 同樂去踏踏步
Doraemon 讓此刻不會老 夢境終可以達到
明明買位嘅原意係坐靚位,畀你反講到坐埋一齊就要畀錢
其實呢個世界係有人唔介意分開坐
又或者有單身狗自己去旅行

既然你哋咁介意相聚時光
不如留返啲位俾佢哋
佢地班仆街set到個system咁
想俾錢都俾唔到
原意既話 本身飛機無廉航添
同意,航空公司咁做似乎就係想特登透過呢啲措施,去麻煩啲客,然後就去賺啲頂唔順果啲客嘅錢。

最理想嘅收費增值服務基礎,係應該以唔影響顧客基礎需要/體驗,額外比到value顧客,顧客先會心甘情願額外比錢,咁樣先係win win。

都明知99%嘅人去得trip通常唔會想分開坐,但唔比錢就特登打散你,呢招都真係幾卑劣務求cap盡顧客一分一毫。
佢咁樣派位畀你
就係想迫你地加錢買連位

假如你唔加錢
都有可以坐到有連位
其實好多人都會唔加錢

只可以話食相真係好肉酸
原來唔係淨係得我一個咁諗以前第一次坐飛機,同行師兄都係問我要唔要加錢坐窗口位睇風景。邊知道原來今時今日加錢係應該,唔加錢就係死窮閪
唔俾錢水都冇得飲咪仲卑劣
死人國泰賺撚埋d 陰濕錢
講咁多咪唔好坐
快運未撚驚過
轉個頭開99蚊日本咪又係屌住搶

if(n>0){
   var seatCol;
   var seatRow;
   var sitTogether = false;
   var seatDistance = seatCol(pax(n))-seatCol(pax(n-1));

if (seatRow(pax(n)) == seatRow(pax(n-1)) & (seatDistance == 1 || seatDistance == -1)) sitTogether = true;

if(sitTogether) assignSeat(pax(n));
}
同fd一齊搭咪又係各自課左唔同既窗口位然後未起飛就訓著
兩個去 分開買 唔好同一張訂單
Online check in自己慢慢chok到連位
UO就係睇死班撚樣會含淚坐
人地政策係咁
你唔滿意咪揀其他
有咩好屌
廉航係靠呢啲賺錢架啦
而家擺到明唔係零服務係負服務,咁撐呢套政策祝你坐呢啲位
只會chok返同一個位 除非比人occupied
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞