HK Express 麻煩你真係改番個揀位系統啦

949 回覆
2144 Like 120 Dislike
無金主
度屎橋條友:哇 我真係好醒 咁都幫到公司賺錢(沾沾自喜)
佢可以收錢 你可以坐第間 佢咁差又趕客你咪由佢執笠囉
係你資料搜集不足 個個都話黑店你仲成隻井底蛙咁走去間黑店
唔係想幫UO, 但我5月去日本來回online check in都chok到窗口孖位,但chok咗都成20次有時間都可以慢慢chok,冇就另一個加錢買隔離個位算所以個機會都唔係0
唔覺佢個朵去到黑店咁嚴重,你啲資料搜集反而仲離奇。至於我感覺你好似想監生屈我體驗差又要呻,但我可以同你講,我標題係起得over咗,但內容係好明顯對成個購買體驗無任何不滿,只係想睇其他人發表新做法既經驗同感覺。
一次過買兩張都冇得痴埋坐
就真係仆街公司黎
咁窮撚本身可以唔去旅行
又可以唔坐UO
係你地班on9仔去坐咋嘛
又要坐又要屌
如果航空公司既系統係向來一買唔識連,都唔理啦。依家係愈講愈討論到佢個公式係特登一個人買就放中間位,兩個人飛就放A,C位。要特登搞咁多野黎想賺人個揀位費,個吓有趣。
佢依家個制度係專登分開
博你俾錢
checkin左先知自己咩位喎
點chok
鬥肉酸UO贏晒啦
覺得俾錢揀位真係弱智
呢半年坐過兩次
我差唔多最遲check-in
上一次大阪返嚟香港俾咗頭排我哋一行人坐
最近喺越南返嚟都畫咗頭幾行俾我哋

唔俾錢好過俾錢去揀位
佢班高層就係想你地覺得麻煩而考慮下次加錢揀位
至於你所講既弊處純粹係影響你 關佢咩事?
駛唔駛咁多UO post呀
真係咁多人搭藍企廉航?
都係,有啲支持派覺得人地要比錢先有得連位,你冇比錢憑咩連位,講到支持個個都要比錢揀位係為追求個公平性,但同時唔比錢我兩次trip都係坐upgrade位
其實都冇影響過我係我多事,鐘意幻想吓佢咁做唔怕搞著架機啲秩序。
依家普遍香港人唔係傾番大陸就係去旅行架啦。
上次空姐話upgrade我去business我都唔去
點知business位有無毒品
唔係話block咗啦咩
如果快運正正經經加價一兩百
你地仲搭唔搭
舉手之勞 成人之美
連登仔只想人調位比佢
到你問佢可唔可以調嘅時候

佢可能問你收返兩舊
大家一齊唔好坐
等佢自然淘汰咪好囉

UO都係當你哋係狗
仲坐嚟做乜呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞