HK Express 麻煩你真係改番個揀位系統啦

949 回覆
2144 Like 120 Dislike
鬼唔知咩,佢咪介乎中間囉,如果唔係成個post點會分咗2派,去到咁極端收’呼吸稅‘間嘢執咗啦
「今時今日仲顧客大過天? 一味以自己角度出發去鳩屌」首先我完全唔覺得自己做過啲咩鳩屌行為啦,我依家係狂係佢閘口發爛渣個種?係個討論區分享下感受就要比你形容到好似閪客冇腦咁款啊?

「而家係兩邊都知佢係閪」咁冇人分享,你又點知佢閪啊,你又要睇又要屌。

「當然其中一個反應就係繼續喺連登屌鳩UO」雖然我冇繼續屌鳩UO,亦都從來唔覺得叫做屌過。但有啲人如果遇着一啲不愉快事情不斷屌都會好明,分享吓感受圍下爐。而你,見人呻就要駁,對你既好處我一啲都睇唔到。
其實故事去到遇着200磅肥佬,真係咩揀位系統都搞唔掂
我冇投訴係覺得佢on9啫
試想像入戲院加錢先可以坐埋一齊,用家心諗
第時你老母做雞 大家免費屌
直接隨機number
係都加喺‘燃油税’度啦,仲加個‘登機費’變相加價都話合理,屌你咩
1. 你啱啱先話以顧客角度點點點,仲要理鳩生意佬點賺錢?
呢句已經反映到你當下係唔理性啦

2. UO閪都要睇連登先知?

3. 都好嘅 你都直接話你係想圍爐 唔想聽人駁 咁就咁囉 我都真係嘥咗好多氣 的確冇好處
純粹係見到啲唔理性 鑽牛角尖嘅位 想提出返一個大家都會舒服啲嘅處理方法啫
你傾向繼續大家都好嬲好嬲咁圍內屌 都係一個方法嚟
建議轉曬企位,坐位要收錢,坐少一陣會死咩

用廁所都應該要收錢,忍一陣會死咩
問題係間戲院10蚊一張飛
每間公司有唔同rules
依間唔o岩自己咪坐另一間, 又要屌又要坐去迫人改到合自己心水,同小粉紅有咩分別?
飛日本黎計
咩ana jal
你睇下一日幾多班咩時間
online check in 入曬資料之後會派位, 你到最尾confirm個版會show 你座位, 唔啱可以kill app 再重新Check in, 一日未confirm一日都可以無限Chok, 哩個係我5月尾嘅經驗, 但我唔知而家block咗哩個玩法未真係要問下近排搭嘅人
我只係知5月尾仲未block哩個玩法個陣連登已經個個都話block 咗哩個玩法, 但到我有機會去試嘅時候都仲得, 睇你似唔似我咁屎忽痕走去慢慢chok
真 佢想人加錢最好連行數都最少隔三四行
邊有人想夾係兩個識既人中間 就算條女好撚正 但你另一邊就係佢條仔又係冇癮 調個位靜靜地訓覺好過啦
我有買位喎
3月都唔係喎
定網頁版唔同
所以我就唔撚搭UO
不如以後有意外要加錢先跌個氧氣罩落嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞