HK Express 麻煩你真係改番個揀位系統啦

949 回覆
2144 Like 120 Dislike
其實真係唔貴,不過有時人消費唔係淨係睇個樣野平定貴就去決左買唔買。不過呢到好多自卑及有精神問題的連登仔,太鍾意開口埋口就窮閪乜乜幾十蚊都R,搞到成個討論好低質
咁情侶點親熱
問題係講麻煩又唔夠麻煩
如果Random派又其實隔得一兩個位咁一定調位坐返埋一齊
如果拆到一個機頭一個機尾咁啲人就會揀俾錢坐埋一齊or分開坐
北美日常☕️
On9無極限,睇樣
之前個系統分開坐 早check in 日本個地勤幫我地調返一齊
如果一齊有得親熱,真係幾十蚊都唔值得俾?
真,討論下個新system都拉埋好多野黎講
雖然我都預咗係連登開post係會咁,eq都練高咗
若然可與左側或右側乘客對調,
最少需要對調多少次,才能把✅連成一片?
轉珠game?
一個人去日本好似$50
當你兩公婆或者情侶來回都係$200

屬於可以接受範圍
其實要屌就屌UO cut 完service,但係機票又無比以前平過。
Ching,公關打手9up嚇人咪認真
冇買過位都未試過分開坐
明明一齊check in就一齊坐
唔同一齊check in專登隔開二個人?

唔係話護航定咩 自己真係未試過專登俾人分開
唯一一次俾人分開 counter都有道歉話冇晒連位
我真係一句屌你老母
2010年以前去日本八千,去歐洲兩萬
依家有廉航,人地要賺多啲好明顯係打番平個成本
所以我係以前高登時代已經講緊,
窮撚去乜撚野旅行,果一百幾十係度嘈乜柒呢?

總之我唔會同你班窮撚調位,仲會一路放屁同大聲播AV,睇你下次俾唔俾錢
其實我自己都無試過會比人random..
上年六個人去, 無online checkin 直接比一排我地
你開關後無坐過UO?
Online check in 分開硬
好快
全人類加$150 有得自己揀位
每年都有飛 2個月前都岩岩飛完
The best service is no service
客人同公司賺錢角度永遠唔會連成一線

你睇下佢年報疫情後呢兩年賺多左幾多錢 某D airline 出幾個月bonus 咁既商業環境點會劈價

只有加價唔會減 咩$8 $68$ $88機票只會變成歷史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞