HK Express 麻煩你真係改番個揀位系統啦

949 回覆
2144 Like 120 Dislike
去旅行去到咁比人玩
用呢啲手法去脅迫你畀多D錢
畀咗你又唔順氣

又唔係冇其他選擇
續個買機票會唔會好啲啊
Online check in 時就同一時間做
會唔會派到附近
平時班傻閪翻工一日都唔見對方八粒鐘
又要一齊坐又唔撚加嗰100$
屌你老母最好有架私人飛機借俾你好似曾蔭權咁啦係咪
真係恐怖
人地要收錢嘅嘢諗住屌人屌到唔收錢
窮仲要惡霸嚟
幾時諗住叫佢唔收錢啊文盲,佢就算加價我都冇怨言,係純粹覺得佢個系統少柒。又要留言想懶威又要唔理解人討論緊啲乜。
乜撚野本身玩法係咁
本身玩法係拆鳩散人坐?
即係去茶記食飯都要分枱
唔撚係要揀位喎
你真係俾人強姦都覺得好舒服
Express: 哦
小學雞
9up到 就算唔調位我都可以塞袋野落你個位到
好老實
冇錢又要有要求
唔坐express根本佢哋就冇得揀
唔係窮閪就唔會搭佢啦
又非黑即白 你呢啲撚頭真係有冇腦㗎

上面話啲基本嘢要左加右加呀 咁係唔係廉航玩法呀 屌你老母 佢CX係可以揀埋位 UO咪特登做衰啲

而家間閪係擺明撚鳩你呀 係玩到咁撚肉酸呀 慘得過一路撚鳩 一路又keep住有生意?
有無人因為唔想同識既人一齊坐想試UO
岩岩去完台灣
去嗰程隔條走廊
但回程時台灣職員櫃檯check in問左句「是分開買的嗎?」
我答左唔係
之後佢比我地連位坐
講多句 以你講法 即係明明有其他選擇 但係又要貪平揀UO 即係你自願俾人強姦
DKLM UO624 冇畀錢就畀39行我
有乜所謂

開心一整天
我自己一個無影響,你兩個傻閪分開坐啦
你撚夠膽出手打我咩
我都係搭3/4粒鐘
叫我俾多$50劃位硬係條氣唔順
樓上有人講
俾多$50揀位如果有支水送
我感覺好好多
就係唔會 所以咁多人都唔比錢
我咪就係回應緊條友唔好將‘同一人一張個價係一樣’‘分開畀位係正常’合理化囉,因為打散先唔合理
UO係都要打散就係想賺多啲,咁做咪係食相難睇囉
講真
呢個都係市場供求定律
佢變相加價
可能會少左人搭
但佢未必賺少左

好似國泰咁明刀明槍加價
你又吹佢唔漲

都係比佢撳住搶

只要佢同國泰有~5至800蚊差價
都大把人會搭佢
國泰直接加價就食相好睇咩
好似有個comment都遇到你咁樣,
所以佢呢個系統咪搞著埋其他國家啲地勤
UO係到宣揚香港賺錢文化就係搞尻啲客再搞尻自己友
唯一可以做既就係咁去抗衡佢
等佢知道呢個操作係無錢賺
睇下佢顧唔顧企業形象改一改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞