有有跑步撚入黎吹下水(99), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
有冇人跑過黃金海岸?見好多人去完再去,好似好正咁
新手標準又提高左
室內嚟 出面跑我冇咁勁 太熱
磨損點算
same. pacing 愈黎愈慢搞到冇動力 呢個星期轉左programme外都跑室內算
澳洲?
天氣正
條路都易pb
LM 想知
去埋當旅行
一定開心過在香港咁L 熱🤡
呢排ASICS 啲色柒到
新Magic speed 4

430 151心率
呢個pacing 而家呢個天氣我心率要175以上先做到
熱撚到要run walk run 八分幾配速
捱完冬天就會有成果
熱到痴線
本身衝400m
臨時變衝200m但再快啲算
但練嘅嘢好似都唔同
著開有內膽傳統跑褲 或 tighr

烈陽神功
最熱既時間跑咁勇?
先唔講心率
咁熱跑到24k真係好癲
睇埋心跳都癲
大師兄又話夏天唔跑咁長
捱返黎 佩服
睇黎個邊都準備好了 應該好過粉嶺高球場吧

著名運動腕錶品牌 Polar 將於本年 10 月 27 日 (星期日) 假 GO PARK 舉行 Polar 4Run 15K 接力賽。賽事備有隊際賽及親子賽,活動將吸引過千名熱血跑者聚首一堂,發揮團隊精神,爭奪殊榮。現場更設不同運動相關的遊戲及體驗攤位,務求為參加者及前來打氣的支持者帶來一個開心、難忘的週日。

由即日起至 7 月 31 日,報名人士可享有早鳥報名優惠,隊際賽每隊報名費為 HK$1,280,親子賽報名費為每人HK$320,隊際賽早鳥報名可獲贈 Cancer Council Australia 防曬乳一支 (價值HK$139),親子賽的早鳥報名禮物為Smart Games機械人工廠益智遊戲 一份 (價值:HK$189),數量有限,先到先得。

如欲了解更多賽事資料,歡迎瀏覽賽事網頁 www.polar4run.com 或電郵 info@polar4run.com 查詢,亦可瀏覽比賽 Facebook及IG 專頁 (@polar4run)。

全文: https://shorturl.at/kIDKV
———————————————
📝【筆記網站】運動專題報道 🔗 hk.running.biji.co
🛍【筆記商城】運動用品精選 🔗 hk.buy.biji.co
🏃🏻‍♀️【跑步學堂】總有一班喺左近! 🔗 bijihkschool
🥇【筆記活動】特色跑步賽事 🔗 Biji Event
———————————————
#運動 #跑步 #Polar #運動錶 #賽事 #跑步比賽 #報名 #親子 #隊際 #接力
其實買野飲時拉低,灑到正個時over晒
練功,唔理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞