有有跑步撚入黎吹下水(99), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
keep住先....
慢慢來,身體要時間適應, 情況差更要忍耐一下, 俾D耐性做哩D基本野先.
apple music 點攪?
好想唔帶電話聽歌
我啱啱check 下隻錶, 又真係無apple music wor , 我手機係用android, 所以無諗過用apple music
apple嘅嘢正常都係要用返apple啲嘢
唔緊要
入歌仔都ok, 等975出
同步完 係咪唔帶電話都可以聽歌

見停雨 即刻狗衝跑左隻短tempo
四分半都好辛苦
有冇人著過adios 8?
依家著緊MS3 黎練速度課
但成日好似feel唔到塊板咁
想換過一對 甚至唔想要碳版
同埋你地比賽著碳板鞋既話
會唔會都用埋黎平時跑速度課?
Keep住練一兩個月,然後天氣涼返啲,自然就見到顯著成效
難得開始咗 唔好停
Keep住練 一排 肯定有成效 加油
係ar, 唔洗帶手機都得,不過間唔中都要用手錶更新下憑證
我去運動場衝圈先會著碳板鞋, 跑街感覺好傷鞋底, 通常我著Boston 12喺街跑速度課就算, 有時著nb4, 睇下邊對鞋未拎去洗,不過明顯feel 到Boston 12易啲加速
咁真係值得買
跑全馬可以帶少部電話都聽到歌
因為我仲有對meta speed for 比賽
但如果淨係比賽用又有排著
諗緊拎唔拎埋黎練習
btw以前我都有對boston12
但上網買買大左變左唔好著 試唔真對鞋
adios 好似唔係碳板?
叫ENERGYTORSION ROD
運動場用薄底鞋沖圈時會著,前掌觸地都覺得會穩定啲

但早排出街esay run都著佢
鞋面漙透氣冇咁焗腳
其實多唔多人聽住歌比賽
就係練習唔想著碳板
想睇下呢對好唔好衝 又平過takumisen咁多
依家著MS 衝4分頭都好似feel唔到塊板咁
唔似meta speed咁好易feel到塊板彈返上黎
你講呢兩對我都有,magic speed 3建議最好狀態先好着,着咗近200K左右要4分幾先會覺得對鞋上力,同埋而家一樣感覺唔到塊板喺度(但你一慢就會感覺到佢喺度,因為中底會硬)

adios 8易上腳,前掌跑法正正係踩lightstrike pro個位非常舒服,同埋重點係輕同透氣,而家pegasus 39退役都係攞佢黎跑daily,interval咁
adios 8超抵著 之前5舊水買左對 而家已經800幾km
https://www.youtube.com/watch?v=qIySbzpsQ94

有時間可睇下
簡單總結:
takumi sen 係5 km/10km 嘅racing shoe
adios 係training shoe,特別係for 全馬
試完mizuno neo vista,講少少感想。佢嘅腳感真心係唔錯,踩落去好似踩緊棉花,同時又有唔錯嘅推進感。

但係呢對鞋對步幅型跑手真係唔太掂,首先佢嘅設計完全就係佢自家嘅rebellion pro嘅修改版,睇落有鞋跟,但其實根本都係冇,如果跑到攰,想用下後跟落地偷下力都唔得。

跟住佢明顯限制咗落地嘅位,如果唔用佢最適合嘅位落地,唔單止冇原本嗰種腳感,甚至感覺kick一下,感覺有位會頂隻腳一下。

佢最嚴重嘅問題係佢滾輪效應真係好差,如果係rebellion pro仲可以透過佢離譜嘅足跟差強制做落地腳掌嘅轉換,但得翻8mm足跟差嘅neo vista喺呢方面就變得難啲做到,每一下都要用多咗力
想請問你眼鏡位會唔會搽防曬?
怕啲防曬會破壞副鏡
完全唔諗哩D野, 而且防灑點會破壞副鏡?

防灑野...點都係錫住你肌膚架....
你皮膚都OK, 點會傷鏡?

用得係人身太陽油, 腐蝕=零.
鏡上面D COATING, 怕一冷一熱, 括, 鹽(即你D汗)多D
唔該巴打 因為啱啱入手左副OAKLEY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞