有有跑步撚入黎吹下水(99), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
港豬澳半馬升級金級賽道 不過今次應該好多玩過既人都唔報
冇風景睇感覺好難捱

岩岩跑完
幫對rebel v4開鞋 又幾好著
咩日期
玩多年港豬澳衝PB都好
【跑會報到 】紅絲帶跑會

香港愛滋病基金會特意成立<紅絲帶跑會>,紅絲帶代表關心和關懷受愛滋病病毒感染的人士,並積極支持從事預防愛滋病工作的人士及機構。基金會希望建立一個快樂互勉的跑步社群,為社會帶來恒常運動風氣,並宣揚及推廣紅絲帶精神。

歡迎任何種族及跑步資歷人士,一起踏上終止愛滋病的旅程!

基金會邀請你逢星期三出席跑步活動
一小時輕鬆跑鯉景灣
溫馨pacing跑自己就得
費用全免 歡迎大家一齊黎

📅 日期:7月10日 (星期三)
🕢 時間:晚上7:30 - 9:00

集合地點:鰂魚涌公園小食亭 *鯉景灣鯉景道51號
*行李寄存 @港島東體育館 - (請自備 $5硬幣)
- 晚上7:30 - 8:00: 熱身 @鰂魚涌公園小食亭
- 晚上8:00 - 9:00: 1小時輕鬆跑 (隨自身能力)
*建議路線:鯉景灣海傍 (愛秩序灣-鰂魚涌海濱花園來回)

不論任何性別、背景、種族及跑步資歷,歡迎您參加紅絲帶跑會,費用全免,共同創造一個快樂互勉的跑步社區!到時見!❤

*每位跑友將獲派一條紅絲帶頭巾
報名參加Strava Club: Red Ribbon Run Club (RRRC) 紅絲帶跑會:
https://www.strava.com/clubs/1266168/group_events/1702211

📅 每週三 19:30
📍 集合地點:鰂魚涌公園小食亭

IG: https://www.instagram.com/redribbonrunclub/
「感覺上」部機速度快過實際跑
跑咗好多次都係咁
見巴打好有心長期推廣預防愛滋病活動
呢個參加唔到 希望有機會參加其他
正 岩晒全港最大型HEHE論壇
上年抽唔到,今年可以用達標報..

點都跑返一次.....

之後唔會再報...
任何人都可以參加,呢啲叫做Diversity and Inclusion, 過去幾個星期,巴絲直基,乜人都有

大會個fb page咪有囉
咁報港豬澳半馬, 台北馬我報返全馬算
上年挑戰烈陽interval
港珠澳上年好似好多負評
要早兩個鐘check in
去到起點位無咩廁所
要去草叢屙
搞得好差, 保安嚴密搞到要好早入去都算la, 起點前流動廁所唔夠, 排到人山人海,水站唔夠水杯,慢腳要用手裝水, 啲路嘅接駁位唔小心踩落去會有危險, 希望出年會有改善
再屙尿就dq
12:00跑一跑 體感高幾度
我見個incline按到15已經冇得再上
上網睇Speed 3.8-4.0 原來只係9分幾披
同你個5分披差好遠下
中午烈陽下
我都係超慢跑咗5KM
覺得incline較2-3已經大約會等於冬天跑街同一速度嘅心率
但對腳感覺真係跑機快好多
可能因為跑步機限制左步頻同步距
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞