有有跑步撚入黎吹下水(99), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
我都MS2 MS3都各自過咗1300k
仲諗住換MS4但唔係網面有d卻步
路跑有冇跑褲推介?想裝電話
請教埋香港買邊度好?未接觸過呢個領域驚比人搵笨
ms3好多人著 係咪真係咁好
T8, Akiv
負評果啲
一係閱讀理解零分
一係思考能力零分
熱唔熱根本就唔係個重點
你拎埋天氣熱嚟講
即係話埋其他練烈陽神功嘅人都係蠢
包括呢度嘅人

咁簡單都睇唔明嘅話
你哋繼續自己圍爐圍飽佢
參加多啲比賽,越野同路賽都得。
有時啲報名費已經包埋啲衫褲

得返柒色唔啱你著

1300K 我好少拎嚟跑街 覺得MS2太硬 跑街至少要5分內先叫淋
平時跑速度先會著
頭先見到ling同cici好襯俊男美女
源安街軍官(畢業
mamaliu2

聖上駕崩笑緊你哋兩個呀
今日都練完一課
佢都係屌緊啲人玩力行社回歸跑姐
做乜咁Sensitive

至少我睇完佢段嘢我都唔會太有Hard feeling

咁淨係講返啲關事嘅嘢咪得囉
講埋啲唔關事嘅嘢就講多咗啦
而家着咗200K左右,我會話呢對鞋唔易着,踩慢少少係會覺得硬,同埋而家着落好似唔覺塊板嘅存在(即係連推嘅感覺都無咁)

而家寧願用adios 8,起碼前掌lightstrike pro踩嗰下舒服過ff blast+
同埋拎上手都少少重
仲諗住呢對鞋既定位 應該會幾輕
著緊ms2 打算買ms3算
有冇巴絲打著過呢對
之前喺門市有見過 但男裝賣晒試唔到
最近成日喺youtube見到鞋評 好似大多數都話唔錯
自己um下過女裝個中底又覺得真係幾淋

連登跑山竟然係小眾
啲人去曬回歸跑
咁撚熱仲跑山傻的嗎
咁可以當行山嘅
咁買SB2算
今鋪我撐你
我想分享下今日隻奶龍跑
攪手係未見過既Knighthood Event

4km價錢:360(個人),620(朋友,即兩人)
本身6月中跑,但天雨關係改咗期去今日

1)無晶片,無計時
2)路線指示唔清晰,賽前無話跑幾多個圈
3)主辦派個呀叔係起點叫你地自己倒數10聲之後起步
4)工作人員完全唔會幫叫其他參加者盡量唔好行入賽道,無咩點影響到我因為我好快就完咗,但我朋友話俾其他去會場既人擋住晒
5)話4KM,但跑咗兩圈即2.85km左右 工作人員就係咁叫你去衝線
6)4km時限係一小時,我朋友話半個鐘左右已經封賽道唔俾人跑叫人返終點

濕尻Knighthood Event仲一早就閂晒FB留言功能
希望大家見到呢間野再攪event都唔好報
快撚啲執笠啦屌你老母
Mizuno 啲鞋銷售點太少, 好多款得專門店先有,啲鞋碼數賣哂又唔知幾時補貨
好少會玩呢啲主題跑,睇個價錢就已經覺得伏伏地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞