有有跑步撚入黎吹下水(99), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
有冇人分享下garmin點set heart rate zone
Po頭個percentage 同garmin zone 3 is zone 2睇到我頭都大
呢隻我係陪人去
我朋友少跑步貪呢隻唔長

我都真係跑過好多公仔主題跑
伏到咁撚樣佢真係第一隻
搞手似乎擺明hea做喎
呢啲濕鳩event公司疫情過後又出嚟昆水啦
我都覺得MS3有少少俾人overrate,整體感覺唔係真係咁好,硬得嚟又唔係真係咁推
邊對好
adios 8好抵著 成日劈價500蚊已經執到對
而家俾我感覺係要我出力對鞋先有反應,有時唔想出力想俾鞋推就無料到

初初着嗰時係好驚喜,但唔知係咪塊TPU碳板平咗(?)定ff blast+軟化定點,感覺就似一對普通輕身鞋

同埋對鞋絕對要用前掌跑法先會發揮到本身價值,只要用腳踭落地,時間可以爭好遠
對鞋本身輕身、用前掌跑法係好舒服同支持到3分幾速都無衰退
我開頭以為咁薄底會好難着,而家覺得對鞋跑半馬應該都無咩問題

傳聞黎緊9代會無咗Energytorsion rod,唔知會唔會轉用Energy rods
回歸跑
大穚跑
圖騰跑
全城街馬

已永久blacklist
每km $90 無補給無晶片,賺到癲
新手路過
想問apple watch zone 2 係咪準? 定係參考zone 3先岩?
我嗰對metaspeed +又係咁, 著耐左對鞋無哂彈性, 覺得對鞋個底好簿, 好似feel到地板咁, 跑得唔舒服,要好俾力去跑, 對鞋係時候退役
其實今日山上係冇運動場同街咁熱
其實個新界連區跑雖然係政府野但第一站都好差
水站少又短
跑完仲派兩日後就過期既嘉頓蛋糕
自己倒數起跑果下我覺得自己係岩布仙尼

完賽有一支水一支甜野飲品
不過係meko贊助嚟
主辦都係自肥晒啲錢
賺到盡喎
要搵勇士買佢地件衫跟跑先知喎,暫時可以斷定係靠農場文同跑步活動賣衫。至於係唔係淘寶衫就要靠勇士講解喇。

利申唔抗拒大陸嘢,日日都飲緊東江水。
原來香港已經有呢對?
原本覺得主題跑都係純粹for fun,嘉年華形式大家開心就ok ,唔可以同渣馬級數比,但對於少參與活動既我來說,整個event 來講唔算合格。

1)改期只從單一fb 通知,而且一時一樣。
原定日期6月時第一次擔心天氣問題改期時,event 前1日fb仲溫提大家event,然後過一陣就話睇天氣決定,event 前一晚9點先話改後一星期。大佬你估人人時時check 住fb 咩,msg,email 都無一個通知,大把人當日摸門釘。

2)改期不定。當時話延後一星期後fb 留意俾人鬧唔得閒要求退款後又再次改後期d

3)event 附近沒指示牌指示行李寄存/洗手間,沿路都有人問係邊度

4)跑程比原定距離短左一大截

5)報名選擇時間改過後發現a,b 組掉轉,原本早d 跑變左遲起號果組,雖然好少事,但係安排有點令人混亂左

雖然不滿event 安排問題,仍多謝行李寄存既helper 好快手,件白色衫唔透底幾好,當俾錢去左同陽光玩游戲
有 Mizuno 專門店有 但冇男裝 試都試唔到
賣幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞