有有跑步撚入黎吹下水(99), 夏天一切練烈陽神功

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
其實跑步 vs tabata
對於減肥邊樣有效d
有冇跑友玩過奈良馬拉松?
Rudy project 都係好野
我多數high 5 mix powergel
個時high 5 除開約 $6, powergel $9.x
真係堅抵屌
High 5 隻電解餅我都係大量入貨
夾跑友好易過100磅免運費
Radarlock 偏單車友
Evzero個d無上及下夠輕啱跑友
又遮得好夠,包晒
腳傷左成三個禮拜 冇得跑
新手7-8分披 80kg 175cm 有咩鞋推介
跑到呢個里數,應該主打easy+長課已經足夠sub-4,唔一定要interval,但間中跑下會無咁悶

長課唔使快,都係輕鬆速度距離慢慢加長,加到2.5個鐘就夠,適應咗之後應該全馬都唔太辛苦

臨比賽前可以做下race pace tempo,感受下目標速度
1080v13
冇錯
最重要都係習慣
而家咁L熱 2.5個鐘淨係跑得26-27
多數135mins都收皮
呀歹帶CON都冇內框點同
想問有冇Ching有用開apple watch睇心適能
我近幾月練緊低心率,隔日跑45分鐘
唔知點解最近越跑越跌,vo2一路由40跌到落30變咗「低」,好反常理明明自己感覺心肺功能係好咗

關唔關我剩係跑步先會戴錶事?
或者練緊低心率所以會咁?
天氣熱啫,Apple唔似Garmin咁會對返天氣升vo2max,天氣凍返就會好快上
原來係咁
請問下有冇人著superblast, 係咪真係講到咁神?
想要啲真實啲嘅評價

而家出2代有少少心動
我好你少少
用清水沖兩下放係度風乾就算
Oakley D 款好闊, 塊鏡成日 sir 左落去要我成日托返上去....
Oakley 有無邊款岩窄面
減肥只能靠飲食
運動除左頭幾個月有效, 好快就唔會減到

運動係身心健康為主, 所以前題你要唔討厭做個樣運動, 否則反效果, 身健康心都唔健康, 減肥都係靠飲食啦
你地買跑鞋會唔會買大平時出街SIZE半個甚至一個碼?
我大頭仔
如果假日玩咪即洗囉.
中午烈陽, 拿拿執返入盒沖涼食飯啦...有鬼時間.
唔即做就無咗件事.
中午跑完仲有得沖涼幾正
我lunch烈陽跑親都係7分披
跑幾k都冇咗35mins up

一定會,唔係嘅話會頂腳趾加黑腳甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞