[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
啊啊啊啊啊
大陸人思維成日都同外界唔同,
之前男5剛出場, 冇太多背景前, 班大陸人都無端端鬧男5屋企重男輕女啦
你無眼殘, 不嬲男5同女5側面好睇好多, 佢地個鼻生得靚
允荷原來整過鼻? 正變個鼻都係又直又高, 唔通兩妹弟都整過?
好想收工快D睇到
我唔係任何cp fans, 我只想睇宰亨點同女仔相處, 真心覺得佢好有教養, 當然亦好搞笑啦
允載一路以嚟都誤會咗心動短訊嘅機制
笑死
唔怪之得佢sd比允荷嘅短訊都有種比第三方睇嘅feel

睇到依家反而除咗龍初同允允依2條line好心動之外
其他line都剪到好悶
節目組反省下得唔得 晒曬啲高質嘉賓
佢細個個鼻同大個爭勁遠wor
細個超扁,大個都扁,但係一去到佢大學拉大提琴就突然變勁高,好明顯
我依家好驚到最後宰亨對智媛都係表示唔肯定係咪真係異性心動
少爺唱歌真係唔錯
未搵到中字睇
B站有 不過暫時係機翻
睇完依集發現新加坡3對入面
反而得宰珠嗰pair知道大家諗嘜
雖然唔來電 但係當朋友出遊咁 至少氣氛冇咁緊張

世正嗰pair充滿火藥味
龍初嗰pair臨結尾先發現溫度差

睇到好痛苦下

51短訊互揀我真係大叫咗出嚟
呢啲先係我想睇嘅
美好嘅51安撫咗禾喺ig見到裸體大叔後受傷嘅心靈
世正龍初一次過拆晒
平時冇用b站睇唔怪得字幕怪怪地
我以為在亨會喺收到智媛message之後先會行動
冇諗到咁快就互通心意
在亨send短信同收短信個笑容
終於唔再係之前成個痛苦樣
仲有車裡面嗰幕真係好flirt
成年人就係要咁

睇咗十集終於比到我心動嘅感覺

jaeji
韓國dc論壇都有講 不過被del得好快 d人就懷疑係咪龍宇簽嗰間網紅公司落場del嘢
機師咁易考
有錢就得
啲大陸狗都低能
我覺得只要唔係亂搞男女關係 吸毒 犯法 機師牌係假嘅之類
其實簽公司 為咗紅而上節目
依啲都唔算大問題

不過都係戴返頭盔
真係睇定啲先避免炒車
做咩今集講到2 pair 傾計都傾得唔開心咁 由其初雅龍哥
係咪節目組搞事
不嬲都話情侶去旅行易甩拖
龍哥平時d行為明顯對初雅有好感 日日send sms
初雅都feel到 但傾計果到又講到對初雅無咁大興趣 又係咁講智暖 係咪剪接玩9我
點解佢地一開波date啲話題已經咁嚴肅
初雅感覺有啲chur 不過龍哥講嗰啲嘢聽落其實似冇大家想像中咁中意初雅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞