[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

337 回覆
5 Like 1 Dislike
好開心大家喺度激情討論希望愈嚟愈多人睇我哋珍珠PD嘅戀愛兄妹

韓國逢星期五更新,心急想追星期五晚就可以喺Bilibili睇中字版
Viutv星期六都有得睇

呢篇係珍珠PD嘅受訪分享,原來搵嘉賓比換乘仲難
https://www.cosmopolitan.com/tw/entertainment/celebrity-gossip/g60518750/pd105/

————————————
成員IG:
朴宰亨@jayhparkk
朴世勝@_seseung

李正燮@jsub_0319
李允荷@yiiyoonha

朴哲賢@culhyun
朴初雅 @catsichoa

李鎔宇@oloxoor
李珠妍@__jooyeon__

金智媛 IG 暫未公開
金允載 IG 暫未公開
兄妹?
留名
繼續支持允允CP
講下正燮
其實佢周圍approach女仔我覺得無問題 戀綜係咁玩
不過佢好雙重標準
人地approach 其他男仔就唔得 佢就可以既
同埋佢份人好鐘意揣測人地想法
同世承既date失敗左就會諗係咪世承唔想同佢約(明明正常都想諗啊佢讓左比手足date先)
初雅放低佢件衫就係唔鐘意
智媛揀宇揀哲賢無send 比自己又話佢留後路
明明佢係幸福健全既家庭
自己又學有所成 外貌都端正
理應無受過咩好大既傷害or 挫折
點解好似佢揣測人地既想法個陣永遠都係諗人地衰個一面
好想智媛同宰亨date 一次
可能佢對自己好有自信?
真 佢處事手法同食相難睇
佢喺地下室同智媛拗我都睇到黑人問號,人地同完龍哥約會唔岩,想了解下其他人有咩問題,佢自己都同時溝世承同追初雅啦
佢係唔甘心佢有啲「好感」嘅智媛無留意佢?仲要係咁jer住智媛,人地解釋又斬斷人講嘢。但我以為佢哋咁樣激烈討論完,智媛會對佢更加無興趣,估唔到會同佢留到最後飲酒彈琴,仲要約保齡球,我好surprise
最尾真係急轉彎 睇到呆左
下次約會都希望你再緊張><😇

心動到痴線…
同感 戀綜個setting就係要個個都了解下
就算係咁容陷愛,其實都幾好笑吖
但係偏偏就係喺雙重標準嗰度勁敗好感
定係佢以爲自己係打機主角咁要攻略曬全部女角之後再慢慢揀,女角唔可以自己攻略其他角色?
真,正燮雙標先咁令人反感,仲要一出手就逼d女揀佢,以為自己邊個咁多個參加者個個都性格好好,只有佢比較差d。連男5鯰魚今集都幾cute睇好允允cp
反而覺得佢對自己無自信
少少嘢就會諗到好差
允允係第一對我覺得有戀綜feel
真 連秘密花園嗰主題曲都出埋 睇好佢地
允在加入嘅timing+揀允荷成件事好完美
允在今集好加分
個樣都順眼咗好多
由其他人問點解佢揀允荷
佢答 因為只見到呢個人
到話正燮醉酒佬嗰到
勁man
緊張直接話緊張
鐘意直接話鐘意
終於等到想要嘅糖
仲有話多謝阿妹,我會先結婚嗰度好好笑直進男好加分
佢同智媛成日互串
但暗啞底好愛對方
同埋好似少爺仔咁扮女仔翹頭髮勁cute
一開始以為好毒唔會識同咁多人傾計
但又係E人 原來內在外在都好單純嘅感覺
睇返佢同智媛講初雅有心避開佢R晒頭
全部都係佢自己諗嘅小劇場
士多啤梨王子真係最清醒
如果無佢點醒阿妹,應該會繼續沉船
同埋龍哥真係好了解少爺
同阿妹傾計又係
「感情唔係餅乾,喊就會得到」
好有愛

Btw,知唔知會出幾多集
依家都8
出音樂個下真心正
龍哥同少爺仔真係好心水清,2個都係阿妹一無收到sms就估到咩事,佢地先係絕配
見到佢哋可以咁理性同個妹分析好羨慕
啲比喻好好 又盡量唔hurt到個妹
睇戀綜覺得韓國人講嘢可以好直接
會直接講好感激你為我做啲乜 但唔會覺得肉麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞