[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
少爺個樣太嫩睇落唔係好襯
個預告就係今集中間插播既片段
唔好啦宰智好襯,唔想咁反轉
依一星期發生咩事
龍初搞成咁 啲大陸人又話佢私底下係playboy又剩
世承同正燮就一早有裂痕 正燮太花心唔意外 雖然佢兩個其實好襯 傾嘅嘢 笑點都一樣

不過最希望少爺同智緩date返次 就咁無疾而終好可惜
宰亨同初雅唔襯同埋接受唔到一直無交集,但一約會就撬手?
我見應該係落雨,佢哋用一把遮,初雅捉住宰亨手臂咁

Btw今集珠妍叫宰亨幫佢抺嘴,佢口都窒埋超好笑
唔講其他人對珠妍有冇好感
但係珠妍應該係所有嘉賓入面最識flirting嘅人
佢哥反而除咗把口幽默 行動力幾乎係0
直進女嘅魅力 前幾集話自己年下嗰期好勇
但觀眾視角知道宰亨冇feel就睇到好尷
依啲嘢冇計
只能說珠妍嘅招數如果用喺對佢有興趣或者係允載類型嘅男仔應該會好受落
但係觀眾有上帝視角知宰亨冇feel就一定覺得又kam又尷

不過我覺得允荷隱約都有直進女嘅魅力
希望播多啲佢撩允載嘅畫面
我覺得佢自己都知
無sms果度都feel到
珠妍一定知道啦
我覺得佢嘅直進似係盡地一煲努力追咁
好似呢度有人分析過咁,佢無其他對象可以揀,唯有死追少爺
但係直進呢家野要雙方有啲曖昧+其中一邊怕怕醜醜(好似允允咁)先至會好睇
允荷:請繼續緊張吧>_<
我尖叫
宰亨係鐵壁男 冇計
講真同方式追男235都應該有少少作用
起碼會有啲回應
其實珠妍都有啲慘
去到最後1個禮拜佢都冇可能似之前正燮咁再撒網
不過佢自己都講其實對方點都好
佢都會進全力做自己想做嘅嘢
不過唔知如果佢知宰亨智媛係雙箭頭之後會唔會縮

唔好再屌珠妍死纏爛打或者話佢外貌上配唔上宰亨
一嚟依個係戀綜 直進唔係佢錯 佢應該係諗3個禮拜完咗就冇先咁衝
二嚟講人外貌好冇品 更何況各花入各眼 選得入同一個綜藝就大家嘅起點都一樣 冇話邊個特別高貴
正燮:唔知佢係咪同我有興趣呢 啊 好心動啊
其實珠妍外表唔差,性格都可愛,但就真係唔係少爺杯茶啫,無得逼嘅宰亨著智媛毛毛衫嗰度都鄧珠妍慘,想加入但無從入手,2個男人都完全唔理佢。好尷尬真係寧願佢早d放手獨美
話說我成日追冷門cp 所以勁期待宰亨初雅約
唔知呢到係咪全部宰智派 雖然我都ok
btw換乘2嗰陣仲鍾意過海恩泰亦

雖然所謂追cp都係因為留意到啲細節
睇眼神同行動去分析 真心覺得宰對初雅有好感/在意 或者係好奇 當然都冇話覺得佢哋要一齊 但兩個都係好好嘅人 接觸完做姊弟都好

宰智就一齊機會大啲 有種命運感 覺得會有date只係冇剪去預告(refer返換乘預告都大量fake鏡頭
而家大線都分明係鋪緊路俾51 所以應該ok

我對宰智矛盾嘅位係睇完智媛家庭背景覺得佢需要真係類似龍宇(未變臉前)嘅人去比多啲正向同溫暖佢,但佢又不斷被類似呀哥呢種口硬心軟/傲嬌型嘅人吸引?雖然外型同興趣夾 但唔知係咪真係適合佢 好似做friend開心啲

anyway 51 21我都係支持的
希望佢哋都可以搵到好嘅緣份同朋友
線下繼續幾家人相親相愛就最好
你提起時間呢度,允載就好明顯話,我無時間啦,我一定要狂追允荷呀
智媛其實有講佢想要嘅對像係類似龍宇嘅對象
而佢都似乎適合一個比較強大嘅膊頭比佢挨下
Feel到咁多年嚟佢故作堅強其實已經好攰

但係想像中自己嘅理想型同現實中會被吸引嘅係2回事

不過睇咁耐依套戀綜
其實女嘉賓私底下嘅對談同埋家人之間嘅故事都好吸引
我除咗希望節目入面任何一對最終情侶都可以發展成海恩賢奎一樣現實情侶
我更加希望佢哋友誼可以延續
正如佢哥所講嚟拎下戀愛經驗都好
其實我覺得珠妍同之前龍宇fd聚會入面坐佢隔離嗰位哥哥仲襯
係佢呀哥一黎果晚飲酒都有講
機場初龍真係好似新婚去度蜜月咁
初雅啲舉動已經係女朋友嘅感覺
係咪其他人狂講搞到龍哥唔想咁快落閘其他人
即刻同初雅拉返開個距離?
我覺得龍哥同初雅唔同步呢個原因比較多

送花對初雅嚟講意義好大(公開插旗)
但其實龍哥用花送機票係珠妍助攻建議
(佢有想有趣啲咁畀機票,但如果唔係呀妹,我估未必用花)
所以龍哥對送花呢個行為唔係賦予咁大意義

初雅收花後已經開始女友mode
但龍哥仲係好感中,所以感覺個落差好大
接受唔到
去新加坡之前都好地地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞