[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
佢講完自己都笑
珠妍聽到允宰揀自己個樣都好shock
但預告又好似幾啱傾
雖然我都係允允黨但我有啲想睇允在同初雅約會
除左睇佢地兩個約會之餘仲想睇下允荷會唔會呷下醋
龍宇會唔會因為鍾意危機感所以緊張返初雅一啲
最後佢入房搵智媛其實係咪想問佢聽日會揀邊個約會係咪想自薦
預告同允荷講個句又唔知咩意思
佢隻腳整親有位叫佢坐好正常
竟然會話咁樣搞到佢變咗壞人
我都想睇允宰同初雅約會
預告可能又係呃人
今日個message先搞笑
今集啲約會好好睇
宰亨真係mvp
龍宇突然變得好kam
今集
大家快啲睇
宰智sweet到癲咗
世正都好癲
允允穩定放閃
正燮最唔想就係珠妍
宰亨落閘明明落得好明顯
新一集第一次見佢唔係咁認真食飯
有啲人鬧根本就單純為鬧而鬧
宰亨都滲咗幾次自己如果有興會點 又比人鬧
珠妍依家每個表情每句說話都比人放大 之後又比人鬧
其實我覺得2個都好無辜

Pd明顯剪到典型3角戀
一個遇到有興嘅人突然開展推土儀式
一個就成為阻礙2人相戀嘅第三者
分分鐘又想造多個換成2嘅智妍出嚟
咁樣先有drama睇
我覺得有d係,所以佢係度擦存在感個個男嘅都入智媛房咁濟,爭在哲賢未嚟

不過少爺記性咁好,連燒肉嗰晚筷子係佢拎出嚟先都記得,我覺得新加坡入錯房肯定係扮嘅
不過大廳傾計嗰場覺得珠妍有d慘,睇住51咁幸福。之前自己跳埋舞都無用有d虐,希望佢當識朋友接觸下其他人
我覺得依個都唔係最慘
最慘嘅係依家播出每次影完宰亨智媛場景
就一定take珠妍表情
真係本身冇嘢都令觀眾覺得有嘢
我唔敢想像佢同佢媽媽依幾日睇播出嘅心情
點算 我開始覺得正燮嘅笑聲好吸引人
我開始有少少明點解允荷話正燮單純
允載允荷應該同正燮世承上堂學下點影相

marina bay同動物園兩張自拍影咩鬼
今集點解會拍出韓劇 feel, 講緊宰亨慧媛食飯嗰場, 加埋melomance首love maybe
荷媽荷爸影相都係咁齊人入到鏡就得 完全唔在乎角度
果然係一家人
允載允荷係average素人level,想影嘅嘢入矖鏡就得
正燮世承已經係ig kol level,識擺pose + 搵到靚嘅構圖
允哥唔使搵Youtube tutorial啦,大大個舅仔喺度畀你問呀
想問VIU幾點會有得睇
原來佢真係唔明點解世承係咁望住佢
正燮講霧水情緣嗰到又令人好反感
有啲九唔搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞