[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
[一路同一個人dating咁多次 導致無時間了解其他人 依家想開始了解下]

其實佢date過晒3/4個女仔 又無業待家
根本一開始個立場就錯
根本係搵籍口
Bili 仲未有中字?
VIU出左
連佢阿妹都話其實我唔明你噏乜
允荷又話其實唔係好明佢嘅論點所以想俾啲空間佢再試考吓
監察室都話唔係好明

希望允荷而家睇到節目播出
會知冇得同龍宇發展唔係種遺憾 而係好事嚟
其實龍宇真係⋯
處理手法勁差,講野又唔真誠⋯
越睇越kam
有人話佢只係考到飛行牌,但唔係真正意義上既機師(民航機師個種),我本身都覺得奇怪,點解好地地做機師有時間去參加選美。
佢啲身體語言真係好造作,講嘢無人聽得明,明明假都死又扮曬好真誠咁,節目既人都頂佢唔順
暫時睇左13集嚟講, 節目上我覺得最誠實嗰個係正燮, 有嗰句講嗰句, 又咪係比人屌到仆街
最尾智媛問宰亨聽日要唔要同我約會嗰度勁sweet

睇到姨母笑
宰智好甜
好傷心 允荷真係當允在係後備
享受允在眼中只有佢
龍宇真係好狗
心意轉左唔緊要 點可以賴落人地到 初雅又係內耗型人格黎 對方心意轉左竟然話諗起之前龍宇話有唔鐘意佢既地方 問佢自己有無到做得唔好
哲賢同世承係我好想睇既一pair 覺得佢地個vibe 幾好
同少爺一樣以為初龍 允允好穩定
點知呢集大洗牌
反而宰智呢對穩到 仲甜到瘋狂派糖
今集killing part&最sweet就係呢句
估唔到允荷唔係鍾意允在好心酸
哲賢世承好襯覺得哲賢同開朗啲嘅女仔一齊會好啲
係,之前仲以為允荷同允在兩情相悅
我由一開始睇就鍾意哲賢世承尼對,佢雖然慢慢覺得佢地無咩可能,雙方好似都對對方無男女個樣感覺,但最新個集睇得好開心,覺得佢哋如果做得佢好朋友都唔錯
真 呢集睇到對允荷跌晒眼鏡
唔係咁鍾意嘅話之前喺梳化&食飯嗰啲對望係咩嚟㗎
正變仲係韓國屋企被人diu 主因係雙重標準,自己搵其他女仔(which 戀綜咁做係冇問題),但就唔like世承同其他人見面,次次兩個都係考古專家。
但去到而家,除左出左大魔王龍宇分散觀察攻擊力外,正變世承呢啲性格又幾夾,有啲似小情侶,成日考古,但同樣會表達不滿,講開左問題就變返sweet。
佢地係新加坡第一次官方date, 又係嘈緊,途中收到msg 問佢地會唔會而家結束dating, 兩個諗都唔諗就覆要繼續,然後大家一齊笑左,鬧緊交途中被打斷,要鬧完成場先走得,笑死我
假㗎允在慘慘
初頭哲賢世承講睇書散步嗰part係幾正,但哲賢鍾意智媛type
而智媛一定要配少爺哲賢大機會似match唔到人
允在係水泡
智媛約宰亨個度超心動快啲到下個禮拜唔該
最衰得返幾日
如果唔係叫初雅約下允在都好
宰智有樣嘢最好係feel到有嘢做錯會攤出嚟講
信允荷啦 實冇事嘅
哲賢尼集真係好靚仔,果然係model好似資告咁
點解要剪個咁既髮型上節目
有個更好條件男仔對你有好感, 好難抗拒人性
哲賢係姐夫hunter, 佢唔需要有伴侶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞