[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有睇總預告嗰兩幕(世承同哲賢喺泳池玩得勁開心 AND 世承爆喊) 搞到我點都唔會信正燮世承會成功
唔成功就好,正燮唔值得擁有咁好嘅世承
但係金杯推理好似係估少爺初雅?
本來唔反感呢對,但係睇完ep11 真係勁唔想少爺智媛cp被拆
no la
金杯推理係【宰智 允允 龍初】
宰智 允荷 初雅 手上有金杯
初雅金杯有藍色手繪 match 珠妍身上藍色手繪
哲賢單身杯有橙色手繪 match 龍宇身上橙色手繪
宰亨 允荷 金杯冇手繪 = 對象唔喺海報內 = 鯰魚

宰初呢pair一睇就知唔係啦
兩個人十集加埋都講唔過十句嘢
oh 係咁就太好喇
最緊要允允同宰智HE
龍初就no comment
咁早就剪落預告一定係煙幕
少爺明顯沉哂船係智媛身上,都真係無咩可能再轉鈦正燮轉鈦就話常態啫
睇完呢期之後我倒退返智媛嚟既第一期
少爺其實似第一眼就有好感(短訊send比智媛、智媛同龍宇仲未返果陣佢一聽到開門聲就即刻彈起身⋯)
但係內心又覺得智媛揀左龍宇佢唔想沉船
唔睇返都唔記得原來少爺一開始已經send過短訊畀智媛,一直覺得ep10係第一次
同埋睇今集知道佢勁介意智媛揀左龍宇,睇返轉頭先發現當時佢啲失望小表情其實都幾明顯
有正燮係隔離就完全唔覺少爺對龍哥有戒心
interview都好明顯
其他時候在亨interview好清晰直接
但節目組話龍宇係智媛嘅理想型嗰陣
佢連續重覆咗幾句原來值咁 可能係咁 的確係咁
成個過程好似慢慢承認自己已經出咗局咁
夜晚嚟佢哋無論點都一次date嘅應該
同埋啲人分析好似係文華酒店泳池嚟
但佢哋住嗰到又的確有池
所以唔sure
希望世承同其他人玩吓
唔使同正燮綁死
佢以為自己輸在起跑線,所以之後都無再出手...工作人員一時多口9up,爭d搞到佢地緣份斷咗好彩有歌唱比賽又拉返埋佢地
https://youtu.be/9BIcgtIHQpg?si=zn-5veGtWE5Izlqm

先公開允允好sweet

有一下允載應該係伸手想拖
佢直程係全程都垂低隻手
Always ready 去拖手咁
但哲賢好似都有食電子煙Bo
龍都有? 我以為得哲賢食
允都似有 新加坡佢哋食完嘢一齊去廁所個feel好似去食煙
因為51 cp入咗坑
只想睇佢地約會scene 係車問佢係咪眼瞓個語氣真係勁心動
允載,正燮,哲賢都肯定有食煙。

哲賢同智媛傾成晚果陣話要出去呼吸下肯定係食煙。 佢幫初龍影相果part,節目組直頭p走咗枝煙

然後允載同正燮有個鏡頭講係咪電話揀一號,個鏡頭係戶外又無影佢地,幾明顯係食緊煙。
韓國人(不論男女)食煙飲酒係基本配套嚟
哲賢睇個嘴唇都幾肯定有食,仲要大煙癮,
食到個嘴紫黑色
覺得佢哋個個都應該有食
但啲牙又幾白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞