[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
明明智媛個樣好冧
睇過有人留言話智媛宰亨認真諗嘢嘅時候都會手指貼唇
智媛要去救佢嘅bb
允載其實真係適合同年上一齊多啲
成日有種雖要人照顧嘅氣場
係囉明明佢煮飯又叻又鍾意執屋,照顧人嘅技能點滿矖
但係成個氣場就係受保護動物咁款
智媛睇到呢度啲細妹全部有哥哥悉心照顧應該好衝擊
允允真係好襯 越嚟越鍾意佢哋

記得男5一開頭出場 呢到有人話男5拉低成個curve
但越睇越鍾意 果仲反差 小可愛 怕怕羞羞 有話直說果種性格
不過智媛宰亨之間微妙嘅感覺真係只會存在喺戀綜先好睇
現實中遇到似x嘅人 仲要個x係分得唔好睇的話
我諗吓都想打冷震
唔排除少爺當年分手係體面, 或者逼不得已, 所以見到智媛似ex會有正面反應,
否則的話一般見到新人似ex, 第一下反應應該係負面先係
宰亨上一段應該係幾深刻下
你睇未公開encore唱嗰首歌嘅歌詞就知
唔知仲以為佢ex喺現場 係唱比ex聽咁
你睇返ktv佢唱每首歌都咁投入

喺twitter上面有個blogger一開始睇新加坡預告見到正燮尾指到有隻疑似女仔嘅戒指
點知後面有人搵到隻戒指應該㑖世承平時用嚟疊戴嘅線戒
睇嚟去到新加坡前期兩個感情會升溫
不過世燮應該之後又會同智媛約會
唔知容陷愛嘅表現如何
咁又自然過168

睇返168舊相塊面勁大 同個鼻應該都整左
發覺允載幾細心下
問顏色嗰度仲要問得好仔細係pale tone定其他
唔通係用嚟演奏會送花?
如果我係允荷,睇返播出應該會再心空一萬次
依家文字預告講緊到新加坡會有個180度反轉嘅人成為戀愛高手
唔通就係問出pastel colour嘅允載
懷疑自己開始眼殘,我覺得側面既允載好靚仔
其實真係人格魅力足以令人眼盲
你睇允荷不停話佢鼻靚同話自己鍾意鼻好睇嘅人就知
心心眼足以令佢忽略所有缺點

不過同時集齊黑洞美同默默地細心照顧好其他人嘅點
真係好有魅力
因為允荷整過鼻丫嘛,所以佢好care 鼻
可能想後代d 鼻靚d?
今集宰亨智媛fans睇完會好開心
唔怪之得心動短訊會擺落嚟今集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞