[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

345 回覆
5 Like 2 Dislike
兩個都直進 大癲
原來允荷都有咁既一面,好想睇多啲
同埋佢後採提到允在都笑到好甜
佢兩個好襯 仲要大家都似對方個ex 快啲date!!
好似係15集
愈睇愈鍾意智媛!
允荷89年12月
允在94年

希望呢對唔好知左年齡差較大就退縮
其實差5年都唔係好多 大家都over 3張la 韓國人咁介意
允荷勁正 完全睇唔出佢大珠妍成10年
珠妍原來咁細個 允荷keep得勁好 差五年但本身大家都有feel 允荷又咁好 唔好介意啦
佢個back story加埋爽快嘅性格好加分
係呀 允在都幾啱同大過佢嘅拍拖
有人lead住佢又會識體諒佢
同細過佢嘅可能反而唔啱
lm
https://youtu.be/4oPcNDxYjZQ?si=AGnZbtSfwQmdLpvK
呢個reaction好中好搞笑 b站有中字睇
啱呀 佢夾姐姐多啲 好似佢同細妹啲相處咁
果個明明係佢家姐
B站上左最新一集中字
唔知點解個戀愛兄妹真係大機會高開低走
大家期待嘅51瘋狂比人剪做預告
但係依家韓網風向開始吹緊可能係用剪輯吊人癮
實際可能到新加坡trip完都未有得去約會

Btw龍宇哥跳hype boy扭屎忽好正
快手到
就算冇jaeji
都唔想睇jaeju
呢pair唔雙向但已經由第六集鎖到去新加坡
pd nim啲環節設計好失敗
其實
宰亨智媛係點樣扯上關係 我係咪miss咗d咩 利申長期focus初龍 同睇下正燮flirt女 有冇邊part係智媛宰亨一定要睇
冇記錯係智媛嚟嗰集佢哋雙方都有喺個人採訪到講過對方似自己ex
不過比我感覺係雙方都可能會因為咁比對方吸引
但係最後好難一齊 特別係宰亨
暫時真係未睇得出宰亨係對邊個有興趣 節目睇溫情個part係幾好睇 戀綜呢部分暫時只撐初龍
今集悶悶地
想睇世承哲賢 智媛在亭幾時先有
呢套用親情綜藝睇個觀感會好好多
智媛世承同宰亨唱歌好好聽

覺得去完新加坡會大執位,睇d人討論好似另一班人會去濟州
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞