[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
佢真係上錯節目
今集佢睇sms抬頭嗰個眼神好正
無啦啦做咗電燈膽幾好笑
同智媛貧窮約會係咪望住人哋碗麵都好好笑
咬蝦頭嗰part
原來韓國人唔食蝦頭
我好鍾意啜大蝦蝦頭
都幾似單身即地獄李官熙
但其實龍宇更加有禮貌
我記得李官熙有次揀三個女仔名都唔叫一聲
但李官熙完左節目都幾受歡迎
雖然我完全唔知點解 我覺得佢勁渣
節目去到呢到龍宇真係比人插到番唔到轉頭
雖然有個好哥哥image都完全救唔番
因為有比較
當同一個節目嘅嘉賓全部都望落冇嘜缺點
咁淨低嗰個有少少唔啱都會被放大
更何況依套係家庭綜藝
我覺得觀眾會用比較高嘅道德感嚟睇

利申:唔係幫佢行為合埋化 我都覺得佢好冇禮貌
未見過有人好似龍宇咁聲稱「對人好抱歉,討厭自己」會係對手擺喺頭後面搖住身咁講初雅對住佢講埋呢啲不負責任嘅說話仲可以做好表情管理同咁冷靜,好有家教
合理
經理人冇跟去新加坡
真,李官熙大家當佢花fit, 而且一開波亦唔係咩好人人設,觀眾插極都有限度,而且好多時係笑佢柒

龍宇唔係,佢最大件事係夾雜住成長背景出現,有咩行差踏錯就大鑊
我記得佢班男仔朋友同細妹都話未見過佢哭,有啲懷疑佢根本冇人可以傾心事
細細個已經開始收埋自己扮大個
冇講過心事 而家就唔識講亦好抗拒講
但佢又好enjoy個犧牲咗好多嘅好哥哥人設
明顯佢唔察覺童年陰影對自己影響好大,韓國人亦唔察覺,淨係單方面鬧(雖然抵鬧)。我估佢而家見到咁多人鬧自己,只覺得委屈,
我腳受傷仲諗住比個位初雅坐都有錯?
初雅咁chur我,我唔反面之餘只係唔想直接拒絕佢又有錯?
我想多啲同其他女仔相處又有錯?
單身地獄唔玩deep嘢 佢應該ok嘅
龍宇已經係韓網俾人屌到仆街
同人地講野個死人pose真係睇到好火滾
預告下集佢又當住大家講多次自己keep住都係同一個人date 個啲
其實我覺得佢最想溝係智媛,因為佢知智媛最有人氣
佢覺得當時明明自己俾人氣王揀左,但為左初雅當時冇同智媛進一步好可惜,係度怪返初雅轉頭
佢應該apply過啦
可能唔過關
之前唔係就係傳佢入唔到單身即地獄先帶埋阿妹玩呢個?
可能佢去面試嗰陣節目組聽唔明佢講乜嘢所以foul咗佢(9up only)
童年唔幸福佢又未疏導係佢本人要解決嘅議題
希望佢睇完節目會肯去搞搞佢

覺得今個星期大家都係鬧佢冇禮貌
都有人關注佢成長背景搞到佢個人性格咁
但冇禮貌應該就係佢本人問題
So sad 但佢外形唔差啦
單身即地獄官熙嗰集起碼兩三個內向唔識講野,有一個直情冇鏡頭,如果cast龍宇入去應該冇咁悶,唔駛睇官熙一個玩晒
覺得佢當住大家面咁講都幾煩
之前約會過嘅女仔收唔到sms
全世界睇住你送花以為你哋勁firm
剩返兩三日突然走出嚟話I’m free

大家可能都未必聽得明
智媛應該聽得明都費事睬佢
智媛只係開頭第一形象揀佢
去到後期佢發現龍宇係好唔自然個啲
佢同正夑宰亭都有一齊暗寸下龍宇個啲
宜家咁睇龍宇已經變左最唔吸引個個

同埋feel到佢有show off下啲英文
反而55 高中都去左外國但唔會係咁提
宰亨智媛點寸龍宇?
有提到話龍宇好鍾意擺pose ,唔係穩重個啲,好多野講
咁應該係首爾時已發現,但被剪走晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞