[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
雙方都唔想就算啦
一陣企埋去矮過珠妍佢又唔開心
之前有劇透係珠妍允載同正燮智媛

題外話B站啲人已經剪緊珠妍同正燮
話佢倆係入面除咗兄妹之外最穩陣
因為冇關係=唔會被破壞
冇啦啦又屈人條女矮過佢會唔開心, CLS
但其實得咁少人
應該最少都會一人date到一次?
想睇兩個都對對方冇feel嘅人互動
你係咪調轉咗
係屈佢矮過珠妍, 唔係珠妍矮過佢
之前矮過晒班仔已經唔開心
我都想睇
其實我諗意外地2個會玩得好開心
好似bro嗰種玩到癲
因為冇包袱
你係咪唔識中文呀??? 我唔係話你屈人邊個矮過邊個,
我係話你無啦啦屈人會唔開心JM9
好似啲人食cp咁
越無關係嘅越可以食,因爲永遠都唔會塌房
依家依套嘢我只信正燮珠妍不變
理得你咩爆料劇透
而家大陸31cp粉鬧少爺鬧得好勁,明明少爺都拒絕咗咁多次...珠妍勇敢追愛無錯,但少爺都算係咁啦,不愛也不傷害,都盡量唔想hurt到珠妍,好好啦已經...
其實係兩邊嘅個人粉同cp粉都互鏟對方

講真一個勇敢追愛 一個有禮拒絕
我唔明有咩有鬧佢地2個
有啲係鬧宰亨偽善 話所謂婉轉拒絕仲殘忍
有啲係鬧珠妍心機bitch 明明人地唔鍾意點解仲要死纏爛打

其實我覺得啲cp粉要分清楚係因為覺得嘉賓阻住自己cp組成所以嬲 定單純覺得嘉賓舉動唔好所以鬧

始終都係戀綜 有單戀有拒絕好正常
好多drama都係特登放大呈現比觀眾睇
不過因為咁啲鬧戰上升到人身攻擊就唔太要得
就事論事就算
我咪話係屈佢囉
但你睇多次你句嘢先啦
冇啦啦又屈人 條女矮過佢會唔開心 cls
亂話人中文差jm9
真呀,其實人地韓國素人,佢地用中文鬧都唔會知架啦睇電視求開心啫,咁勞氣做咩
依家仲要盛傳緊會拍大陸版
唔敢想像到時啲人會嘈成點
今集已經有d片段劇透剪輯,甜到媽都唔認得。光速推土機讚智媛真係好可愛,仲上手摸佢塊臉好甜!!!!
開始覺得世承正燮嘅date最似一般現實情侶嘅氛圍
可唔可以當冇見過正燮前面容陷愛嘅表現
唔可以, 因為有睇總預告嗰幕(世承爆喊), 好大機會係正燮整撚喊佢
大家仲期待緊
正燮整喊世承−>世承哲賢date->擦出火花
我依家對所有預告都信唔過
不過睇到一個講法,話世承爆喊嗰幕係着緊大褸,但係新加坡咁熱應該着唔到大褸,所以好有可能cut咗呢幕
(但係上集喺少爺熱到要開冷氣嗰陣,世承係嗌凍,所以都有可能喺新加坡着大褸?
不過講真如果成個發展真係咁撚易估嘅話, 咁樣真係好後悔睇咗個總預告
下集到龍宇同允荷我覺得氣氛會幾好 因為允荷真係小太陽咁款… 話說我記得允荷一開始話對龍宇有好感…
有荷媽劇透 雙允黨表示好定
大家估啱啦 正燮果然係因為覺得珠妍高所以唔揀佢
不過聽佢語感feel到2個都真係幾frd嘅bro feel
龍宇
係食錯藥定點 做咩黎到之後人設變咁多 呃左我頭十集擺佢好高ranking
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞