[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
講起珠妍, 允荷concert佢點解冇去
頭10集睇初龍之間慢慢有好感 唔係後5集反轉曬呀
我都唔知自己睇漏左啲咩
小道消息你指音樂會佢兩個一齊坐?
今集咪係
Fake news
小道消息係話最終選擇
有可能係初雅同宰亨
係咪中間龍哥發生左d咩事
搞到諗法唔同左
但cut左未播
唔知點解依刻嘅我對宰亨同初雅接受程度奇高 仲高過宰亨智媛
可能因為依個爆料喺節目前期已經有
雖然珠妍感覺係同任何人出去都會愉快地玩耍咁
但係允載感覺係社恐人士
同佢倆好似真係冇嘜接觸過 完全唔熟
但係我好期待預告入面珠妍著住嗰套橙黃色one piece 好似好吸引
唔係好覺節目入面有提
不過佢感覺應該都係要返工
節目入面佢同初雅同宰亨都係長期好夜返嚟嘅社畜
可能因為而家啲發展太少drama 會莫明想嚟一對unpredictable嘅cp
我都記得初雅同宰亨係節目第二定第三集已經有傳佢地最終一齊, 所以如果係真, 我反而唔驚訝
如果真係咁就歷代級ending
想像唔到龍珠兩兄妹都俾宰亨截糊
睇完呢集最期待係宰初定宰智
就算最後宰初都想睇一次宰智date
之前唔知連登有po 留個名先
第10期開始有啲感情變化咁 正

23姊弟幸福就好派
好期待宰亨初雅date 雖然覺得係煙幕
我就sh初龍 止血世燮 all in宰智
前一晚舉曬手好激動話想去 分分鐘係開ot 之前見佢工作日都幾夜先返到屋企
睇返允允約會
其實允在都幾好彩允荷都係直來直往唔會多諗嘅人
唯一P唯二S,女仔之中唯一T
唔會好似佢同阿妹咁性格不合鬧交
麻煩推土機朴宰亨郁下啦
唔好到節目完都仲係得短信啊會激死
你冇異性feel嘅珠妍 討厭妹夫(?)正燮
依兩位嘅行動力都值得你學習

明白你要謹慎
但係愛情下下都要諗完先衝就變數學題㗎啦
正媛依啲荀盤好快被搶走
智媛激動到名都打錯
講開mbti其實呢個節目就體現到同一個mbti嘅思維可以係相似 但最後出嚟嘅行為都可以好唔同咁

5個男人都係ENTJ但性格同表達方式都唔一樣
覺得正燮先係最ENTJ 宰亨偏ENTP 龍宇偏ENFJ
允在偏ESTJ 哲賢偏INTP
同意 不過覺得應該係宰亨I 哲賢E
少爺鍾意一個人快樂 哲賢會積極搵其他人玩
雖然唔想初雅同宰亨...但係b站見到有個預告,遠景嚟,係街市之類嘅場景,初雅挽住宰亨隻手希望認錯人啦,得1秒,但髮型似佢2個
初龍真係睇到r晒頭初頭以為係翻譯怪怪地 成個對話唔知睇緊乜咁
龍宇似係對初雅未大興趣到要咁直進

世承正燮就快啲byebye啦
正燮好煩 成日咁在意人哋有冇揀自己 誤打誤撞約會咗咪當係緣份
世承唔想解釋呢下幾好唔適合嘅人何必講咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞