[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
原本好似得10集
之後好似改咗15集
佢唔識包裝 某程度宰亨係高階版嘅佢 分別就係佢唔會比錯覺比其他女嘉賓 其實戀綜想要每個都了解過再揀好正常
依兩集剪到智媛宰亨cp味咁重
接PD個性似冇機了
咁嘅節奏 剪夠30集我都睇
始終正燮仲係喺佢心中最有好感嗰個
但嗰刻都係好想佢揀哲賢
印象中聽過哲賢有幾次訪問讚過世承
希望佢表示多啲
等世承知道佢唔係非揀正燮不可
現實有時都係咁,全世界都覺得兩個人夾,就係timing唔啱,令佢哋冇機會相處交流,錯過過電嘅機會
煲返預告睇到新加坡約會應該會有
世承 - 哲賢 (坐船)
初雅 - 宰亨 (夜間動物園?)
允荷 - 龍宇 (mbs藝科館?)
咁推斷剩低嘅就係 智媛 - 正燮 珠妍 - 允在
所以宰亨智媛line真係好渺茫
唔知點解覺得珠妍-允在呢個組合有啲尷尬
但節目都拍完,如果宰亨智媛line真係完全無機會相處
,其實PD唔洗宜家剪咁多伏筆/暗示(?) 我估點都會有一次佢地2個單獨相處嘅畫面(唔一定係約會,可能係屋傾計之類)

先唔講終選
如果連dating都冇
有冇必要大費周張去剪jaeji line
唱歌嗰到太明顯
兩個人對對方嘅reaction都係最多
如果以正常推斷的話
由似前男女朋友嗰度開始留咁多伏筆
宰亨智媛至少要有單箭頭

問題係唔知會唔會係因為expect到依pair會有超多粉絲
為咗拉高收視而剪到2個好有交流
希望唔好啦
會想告佢詐騙

睇書+散步之後冇咗下文
會唔會係智媛宰亨會成為第一pair冇約會
但最終選擇都互選的情侶 所以先咁樣剪
如果冇約會咁係屋入面要好多互動先得,如果唔係以宰亨性格應該會㨂沒有
少爺好慎重 唔會為揀而揀
等待下一集既日子真係度日如年
希望下集睇到世承同哲賢條新線!
每集片頭佢大笑嘅度好靚好爽朗
暫時剪長左都唔覺悶,
雖然有人話今集悶,不過我又睇得幾開心,可能人物性格突出,就算生活小事(唱歌)我都覺得好睇
正想咁散步,好似無疾而終咁,不過當時女仔lup 緊正變,如果而家先散步、可能局勢又唔同左
好期待初雅少爺組合
https://youtu.be/fOuLmvlLp94?feature=shared

Youtube comment全部敲碗求緊呢條線
仆你個街正燮
氹到智媛咁開心
宰亨俾啲力啦唔該
我覺得智媛同世盛傾咁多偈
應該都知正燮咩料唔會上心啩
終於知道點解智媛宰亨最後唔成事
原來宰亨高音嚇走咗佢
https://youtu.be/r1I6NGEif4o?si=saiarpd22D31mgAE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞