[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
其實唔send sms
已經係同對方講我對你冇興趣
點解仲要特登捉人坐低講
仲要一副「我而家通知你」嘅態度講一堆廢話
個格肋底咩事
自己唔send但照收到對方sms就黑面
係咪又要賴人哋令你做咗壞人
允荷無啦啦做咗工具人
允載個樣好慘豬唔好唔開心啦
或者佢地覺得sms係好重要landmark掛,
但唔再send sms aka請人食檸檬, 好聲好氣講就得啦,
駛唔駛醞釀咁耐
本身都覺得正燮 kam kam 哋 但越睇越覺得佢個人其實都 ok,又幾搞笑
龍宇條撚樣次次講嘢都要兜十個圈然後都未必表達到自己講緊咩,真心有撚病。
起碼正燮我明佢up乜先啦
又話龍宇已簽左經理人, 但佢呢幾集表現似真情流露, 經理人唔會咁教佢亂講野害佢掛
條龍宇收皮算撚數啦,唔想做醜人,不停想迫初雅配合佢要 date 下其他人咁 同埋真心好憎男人老狗講嘢 1999 兜勁大個圈,次次影佢講經就好想飛
佢要諗點樣講會顯得自己冇咁衰
包裝完仲衰
宰亨拒絕人真係做到好體面,明明龍宇年紀大啲,但人情世故上真係做得最差,佢嘅sociable只限於初相識、酒肉朋友
好同意
覺得龍宇只係適合做唔深交、純粹一齊玩嘅朋友
而佢亦都係好明顯淨係擅長呢種社交模式,好怕同人深交
所以一同人熟啲/冇乜飲食活動玩就露曬底
希望佢睇完節目之後
認認真真搵心理醫生搞搞自己
係咁話要坦誠
但明明佢就最唔坦誠
其實宰亨智媛拒絕人都好體面
龍宇未搞掂自己
唔似初雅哲賢已經同自己嘅傷痛和解咗
所以人哋一想掂佢多少少
都已經唔係好deep已經起晒鋼
仲成日兜圈兜到好似人哋有問題咁
戀綜慣用手段
下集可能剪返啲野岀嚟
上次允在對呀妹啲態度又係比人屌到一鑊泡
後尾觀眾對佢改觀
估下集允荷無事
不過龍宇就
之前有個韓國妹拍reaction屌緊龍宇
話佢唔撚識講嘢嘅話倒不如去讀多啲書
唔好嘗試去理解龍宇想表達啲咩啦
連對住佢廿幾年嘅珠妍都對佢講嘅嘢唔太捉到重點同感覺
我哋點解係會明
佢好似名牌大學畢業
初雅聽唔明,允荷聽唔明,珠妍聽唔明
主持聽唔明,韓國YouTuber聽唔明
我哋聽唔明好正常
要預告話俾人知,我有變動咁樣
最慘係佢講嘢聽唔明,睇左幾次都
佢係咪習慣左有好人設定
13集感覺好壓抑
同埋少爺果然無令人失望,好粉紅
世承唔知會唔會同168攤牌
各位請留意 世承喊嘅場景仍然未出
我都等緊呢幕唔知發生咩事呢
下集應該會有世承-正燮talk
世承-哲賢talk
龍宇-允荷-智媛餐枱talk
允載背人落淚
繼續期待宰智粉紅泡泡
高麗大體育系
應該都要讀多啲書
其實初雅喺新加坡同佢deep talk嗰陣好似係聽得明
只不過龍宇防禦太勁不停推開初雅唔俾佢繼續入
其實佢適合去單身即地獄
係,幾好笑,呢幾集佢成日掛住食,宰亨智媛嘅喜糖朱古力又係佢第1個食。約會對象俾人搶咗唔緊要,有肉食又衝出嚟笑Q死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞