[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
佢今集成程旅行好似都冇咩笑過

去完演奏會返到屋企,初雅同佢講啲花好似仲靚左
佢都係一路講一路上樓冇停低一齊睇
世承有反擊問返正變一開始揀邊個,嗰下型到爆
平時龍宇同其他女仔傾計時,一啲都唔答非所問,係一個表達能力好好嘅人,
所以佢今次咁答我有啲失望,遊花園又未至於,似想say no, 但又返番起步點,以龍宇表達能力來請,佢要say no唔需要講成咁
係 果時見到有d怪 以為佢想換衫再傾
佢無啦啦縮 唔知諗緊咩
難怪哲賢get 唔到龍宇對家姐有興趣,因為龍宇就算公開送花送機票後,依然係冇乜行動上表達,而且仲比人冷卻落嚟feel
不願接受龍初be
初雅收花後都明顯主動表達好感,
但偏偏龍宇縮 除非剪接效果,佢真係冇縮嘅必要
宰亨同智媛到底有冇機會
真係好襯
如果之前新少少嗰個韓網爆料係真
好大機佢倆係大家原本冇預料到會成事又冇嘜交集嘅成功情侶
如果最後宰智真係he 世燮be 就好笑
明明阿哥只係諗住陪阿妹玩下
明明前一晚龍哥落地下室前嘅互動都無咩嘢,懷疑音樂會之後應該有啲事發生但剪走咗
新加坡龍哥啲回答,我真係聽到一額汗,心諗佢到底講緊咩呀?
依家依個剪輯咁睇
初雅喺龍宇公開送花後開始主動,仲有身體接觸
但龍宇唔知係唔係唔想咁快confirm?
定初雅主動佢反而唔鍾意
喺新加坡佢好似成日閃避啲眼神接觸咁
所以我先懷疑佢鍾意嘅係高冷嘅貓
而唔係會給予佢回應嘅狗仔
點解我覺得呢個PD 一旅行就轉畫風嘅?
定係佢又留返啲爆嘢喺下一集
龍哥呢集我睇唔出佢有幾鍾意初雅喎
同之前啲剪接畫風爭勁遠
係連氛圍感都唔同埋

同埋世承嗰pair 又係
唯一諗到嘅兜法
阿妹跳完hype boy都繼續短訊食白果
但係又冇搵佢傾 佢就一直心掛阿妹
變咗同初雅講野都入咗理智counselling mode
唔記得自己其實拍緊拖
想知嗰個韓網爆料講咩初龍無望,希望51成真到
做得好啊
女人唔可以係男人面前過於表達太多 唔好畀男知道個女有幾鍾意對方先
保持神秘感之餘 亦都防止對方之後食住自己
與其話係旅行問題 不如話目的地R晒頭
按照真姝PD感性 佢通常會揀D有浪漫風情嘅鄉郊地方(尹食堂系列、花樣系列)
新加坡就完全相反 地方細、大都市、風格單一、人造景點多、文化特色少
如果要玩love catcher都幾好嘅
但係就唔係真姝PD平時取景嘅style
所以你覺得畫風突變都唔出奇
又諗返起籃球哥 收下巴 播音員 梨大女 四角大戰
單純講有1pair係前面8集都冇交集但係喺最後突然成為情侶令節目組都驚訝

不過謠言滿天飛 睇下就算
可能真係新加坡出得錢多博佢旅遊宣傳
所以瘋狂影靚景
連預告都係景多過人
我想講新加坡預告入面珠妍 允荷 允載幾乎變失蹤人口
睇完今集真係有勁多感想
1. 而家只係想敲碗跪求允允同少爺智媛一齊!
2.允載今集長大左啲啲啲,佢同阿妹傾偈嗰段其實好真實 但同時亦都覺得佢先係真正所謂嘅少爺仔有少少俾人縱慣 對住阿妹或者屋企人做任何嘢可以認真少少
3.見到少爺智媛互sd msg 勁心動
4.希望珠妍快啲醒覺一嚟唔好搞到自己咁尷尬,二嚟亦都唔好令到自己沉船受傷
5.繼續要讚一讚主持人同節目組發揮到嘅功力 當場被適當嘅反應同意見
6.上集好似已經喺度講緊其實初龍事實上真係越嚟越唔夾,今集更加睇得出極度會被冇咗個種心動嘅眼神 e pair 應該收收地皮
7. 正燮今集有少少似籃球佬 同埋極度轉唔到彎 (我覺得直頭有少少自閉傾向) 成日都要想聽到預期嘅答案一不似預期就原形畢露表露晒喺個面度 見到世承有幾下都真係幾乎反白眼咁滯其實好大壓力
未播出嚟啫係咪啊?我諗應該會有約會嘅
下集如果有允載珠妍約會唔知會唔會好尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞