[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹2

758 回覆
6 Like 2 Dislike
啲水光妝太誇張 點解化到啲女咁重手
宰亨哲賢冇filter都睇得出真係靚仔
女仔得初雅個妝係正常
珠妍智媛好災難
暫時睇智媛在亨約會片段
真係大機會係最後配對嘅feel
我都睇咗啲 51終於不負眾望

但仲有四集 基本上 55 24 51 21都算好明線
除非佢出多啲date片段 如果唔係好悶咁
都係
唔知點解上個禮拜等出第10集嗰下會仲有啲激動
依家係完全0激動
係咪因為連正燮唔再容陷愛
冇計 其實實際上佢哋得4個異性揀
再加埋年齡 以戀綜嚟講算好少選擇
冇feel嘅人好難無端端有火花

呢兩集應該主要講宰亨直進
之後應該 12 55 24確信收尾就完

btw見今集見哲賢都仲係對智賢有興趣
所以世承哲賢係咪大煙幕
同埋自己手足喺到
會黑化嘅可能性會大幅下降
連drama都少咗
世承又沉返 挨埋去膊頭訓覺 最後都似係佢兩個一齊咁喎
睇個勢
在亨智媛 允荷允載 正燮世承 都幾乎穩
係反而龍宇初雅有啲搖擺
龍宇想要嘅係共同享受戀愛甜蜜嘅伴侶
初雅想要嘅係互相治癒嘅伴侶(偏心靈上support)
感覺上龍宇可能做太耐大哥哥
唔太習慣分享自己嘅難處 而係偏向自己消化
依pair真係好危

唉初龍下集又好似無咁尷 又開始襯番 真係好難捉摸

允荷允在好甜 救命嗰d小互動真係一路睇一路尖叫
我以為允荷瞓梳發嗰part允載會kiss落去
個氛圍曖昧到極點

我以為會拖手仔
我見到允在都好似掂左幾次允荷隻手(?
係囉咁曖昧 我仲諗過佢會唔會突然講句
오늘 여기서 잘까?/같이 잘까?

發姣嘅阿哥又真係幾難唔嫌棄嘅
如果係單身即地獄
應該講咗你依句
喺兄妹綜藝講依句尺度好大
韓網開始講緊龍宇自毀形象
話同初雅date完返去揀房時有少少對珠妍發悔氣
睇完依集真係覺得珠妍雖然細過龍宇9歲
但係某啲方面可能仲成熟過龍宇
允宰直進曖昧又得,煮飯殺蟲又得,仲要搞笑。 真係勁心空啊
新加坡間屋好靚
究竟幾貴
似新加坡tourism board 邀請佢地,所以我估間屋都唔駛錢
今集少爺同智媛超甜,51粉睇到好滿足見佢帶齊哂濕紙巾漱口水等物品同智媛約會,上心唔上心真係好大分別期待睇少爺直進同呷醋
今集3pair重甜
真 上集似介紹新加坡多d
間屋好靚
同換乘3真係好大對比
睇個feel好似破局
一齊轉允允啦
允宰先係姊夫人選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞