日本人去深圳玩真實感受:香港似鄉下

991 回覆
965 Like 243 Dislike
我反辣,你柒撚到
估唔到日本人都有小粉紅
咁樣講又好啱喎
將制裁既權力攞返喺手
不過個制裁就唔係對外
印象中日本paypay 同支付寶有合作,可以直接俾錢
最近既事

香港永久居民
咁撚中意大陸就咪撚拎香港身份證啦
佢男定女其實???
點解d 日文怪怪地咁
唔post 埋post 主出黎?
香港係唔應該搞科創的

你要搞金融中心,就一定要匯聚資本係到互相撕殺,要搞好多聲色犬馬、專業人士服務、囤積居奇的活動。

科創要成功一定要遠離呢d因素
駁唔到 終於連日本人都講
佢鍾意點講係佢事不過睇佢係有心經營個ig亦都非常清楚香港係點,同埋都有唔少香港人follow,似係特登就係踩你地雷,就係要你地嬲,讚深圳係一回事,但話香港似鄉下甚至順便屌鳩香港人態度就好撚特登,你哋越在意佢越興奮
咁可能係,你下載支付寶,用香港alipay直接過錢落去最方便
連登流量密碼: 踩完大陸再利申十年冇去過
因為得你地 大陸囡囡做按摩
咁你都幾撚可憐,人生無聊到不停開po 反?!
算啦,佢地一有機會就拎d數據打飛機
完全唔理咩原因令到外國人入境減少
分分鐘佢地連一個外國人朋友都無
跟手大陸人到日本喊打喊殺
又要去 又要嘈
https://lihkg.com/thread/3573094/page/1
今年上半年全國旅行社入境旅遊僅接待47.78萬人次,遠低於疫情前2019年上半年的856.16萬人次。

我份人一向都係睇數據, 唔會好似你咁只係識9up
笑撚死人咩
一睇就知唔係日本遊客啦
你係遊客你會唔戴cash 唔戴credit card?
重即時開到支那寶開埋銀行戶口?
真假日本人都好啦
世界最先端已經fail 左
句子加のよ已經唔自然啦、代表加左感情落去
#305 有
日本人既日文都怪
佢哋不嬲都政治冷感,點會理你香港大陸定深圳?
佢覺得啲商場靚啲咪讚吓姐。見佢好似仲可以帶啲狗喺商場自己行都好開心同讚嗰啲自閉唱K房
佢真係日本人,不過可能同藍絲結婚,日本人都可以有立場,唔好話咩唔比真心覺得深圳好,係就唔會明知自己大把香港followers都順便拎香港出嚟踩,仲𣈴準你地最憎同中國比呢點踩public ac講嘢咁撚串特撚登㗎
係日本人但唔會係遊客
爬PO啦廢青. 仲講開銀行戶口
基本上唔可能 鬼佬去中国都用現金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞