【休養生息】《病港II》(76)

986 回覆
763 Like 12 Dislike
我要打100個
個半月
園中設有華麗宮殿,入口聳立兩尊秦瓊和敬德的高大銅像作門神,宮殿四個方位分別設有春玉樓、夏花閣、秋芳堂、北湖館,其功能各有不同,但離不開提供齊福皇的娛樂。

錦綉園也非一時三刻興建好,齊福皇由尋找專家設計到籌備建築材料都用上好幾年時間,當計劃能正式動工後,齊福皇馬上動用大量外來人口日夜趕工,猶如萬里長城一樣以無數血汗,滿足齊福皇的一己私欲。

因為過勞而死的工人每天都有,但一個死了就有下個補上。人口對這個接壤邊境的倖存區來說,簡直是無限提供。

最終在不到一年的日夜交替下,錦綉園像橫空誕生般落成,變成了齊福皇的後花園。

既為後花園,自然多的是蝴蝶。

一隊名為「錦綉歌舞團」的表演團體成立多年,它們都一同搬入到夏花閣中,準備隨時隨地貼心照料齊福皇所需。

其成員挑選標準十分嚴格,每位都由齊福皇親自選擇,對身高、外貌、身材都有著一定要求,而且成員只限女性。

對於窮山惡水的北部都會區來說,美女可謂寥寥可數的生物,有的地主會刻意金屋藏嬌,所以歌舞團招收成員有兩個重點方向。

一:招攬未成年女孩從小培育。

二:隔離營偶爾也會出產美人,官員會從當中揀選。

第一種方法相當於賣女入宮,但其家人可享有每月定額的伙食,因此當地不少女孩會自願入團。

第二種方法相對普遍,被隔離營的官員相中就有被推薦入團的機會。

只是無論哪一種方法,入團者都得長得漂漂亮亮。

能夠真正服侍齊福皇前,歌舞團成員必須接受多項才藝訓練,如:唱歌、舞蹈、樂器、瑜珈、按摩、餵食、掏耳等。

對於如今處於驚惶不安的齊福皇來說,夏花閣成為了最大的慰藉,儘管年時已高,他都需要好好的縱情縱慾,解決重如山大的壓力。

當日,齊福皇一走入夏花閣,各種花枝招展的女性就圍繞著他,希望得到其寵幸。然而,唯獨一位娉婷裊娜、朱唇粉面、風情萬種的大美人,完全吸引住齊福皇的目光。
好想快啲睇港豬條線
錦朱個身型係營養不良 172高得48KG
肯定係iPad嚟,幾靚都冇用
園中設有華麗宮殿,入口聳立兩尊秦瓊和敬德的高大銅像作門神,宮殿四個方位分別設有春玉樓、夏花閣、秋芳堂、北湖館,其功能各有不同,但離不開提供齊福皇的娛樂。

墨巴是咪反社會
見到春夏秋北好唔舒服
冬湖館!

有冇舒服返啲
你地會想像唔到
咁陀蘭點搞過哂兩日喇
佢無出現證明有事發生
啲Model差唔多
隔離營出嚟,差唔多啦
「我記得邊到聽過下天腦個名,以前我翻睇過協會嘅文件,有一份機密文件係記錄住我哋當初攻陷太平山賊營,上去山頂嘅電波發射站時,有個職員利用設備同天腦進行咗短暫交流後,即時自殺身亡。」

「嚟緊我會嘗試用西城薈嗰到得嚟嘅軍用飛彈,嘗試炸爛嗰座鴨脷洲,睇下傷唔傷到嗰隻天腦……但執行之前我需要有佢確實嘅位置。」

「咁我諗都係後話?」

「亦可能會係我嘅新目標。」

「如果你都返埋病獵協會,你同秦狩一齊合作,就會似一盾一劍咁,到時病獵好快會興盛返。」

「劍同盾,都需要有使用者。」

「瑪希會長我都唔知佢去咗邊,自從佢退休後我都無再打擾佢……」雲梨慢慢停下馬:「但我相信M,有日會帶領到你哋。」

「咁依一刻佢最好捱得住西城薈嘅酷刑先。」蕭梵冷笑。

M打完仗有冇去探下雲梨
小弟我米七都係重多幾kg左右,不過我冇胸
乜原文有話過陀蘭2日後會返嚟搵佢地咩
唔係淨係話日後咋嘛
我都記得陀蘭無講定日子,我通常留一手,唔會寫死個日期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞