Router路由器 集中討論區(63) 為己為人 中共牌子勿選購

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
有d device係WiFi 6E
請問有沒有巴打現時用緊ASUS ExpertWiFi EBM68?
直上et12
哪有錢?
Linksys Atlas Pro 6 MX5502 - AX5400
有冇巴打用緊表現如何?
見美馬平啲但係咪冇三腳插?
用落冇投訴 不過Linksys 冇乜嘢可以set,carousell 先$1000左右兩隻 買返去當玩具冇得輸 嗰時行貨成千七
wifi 6e mesh 屋企用想買兩隻
ausu ok嗎,依家用緊orbi wifi5 mesh
同問
行水86u pro
火牛同介面 係咪唔兼用
Asus 6e mesh 唔驚既就最少都ET8, 行貨就et12
要平就linksys 行mx6202
隻牛110v? 定係隻router 要110v?
Pccw 2500m 有咩router suggestion ?
見到#1 有list 但都唔識揀 $2000樓下budget , 想行埋mesh , 房有個死位收唔到
本身用緊ASUS RT- ax58u
又要mesh 又要2.5g 仲要2000樓下
$2000夠你買一部咋喎
$2200 carousell XT8 x2
Sor 唔識
買xt8 一隻係咪可以用番隻ax58u 行mesh ?
買得xt8 就一對行mesh
咁所以隻ax5u就會廢左?
你如果要keep 隻58u 不如加多隻router 算
Nighthawk (MK63S) 美馬 150鎂 水唔水魚價?
Linksys Atlas Pro 6 2件 150鎂
唔要mesh 係咪買Asus: AX86U Pro / GT-AX6000就得?
有冇電腦裝置要行2.5G Lan?
無呀 laptop 用WiFi
又唔打機 都唔知點解轉左2500
冇嘅話可以唔使買6000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞