[推到完場] Apple  WWDC 2022 6月7日凌晨一點

4527 回覆
46 Like 23 Dislike

以前13",上面幾行pixel 用黎做status bar
而家就M 額果行做status bar,可用範圍真係去到13"
屌,今次咁撚快手
正常野
原來正常就係應該要有成team engineer 免費寫個Youtube 加極大量Server 放啲片比你隨時睇
乞衣就乞衣,越搵理由越肉酸
係,air 作用就係引班user 上pro
上完返唔到轉頭
好多垃圾公司仲用緊
win機係用嚟裝Linux
擺明係特登引你加多少少轉pro啦

要平不如買返M1 + 16

M2 + 8gb ram根本冇意思
其實係咪成個post都無人知新Air條邊窄左好多重量輕左好多喇叭好左好多?
買都買新Air啦
出街輕咁多仲要型左
但拎出街嚟講air 依然好殺食
今次仲要有新色
不過用緊m1 pro 嘅我係唔會換
I love CMHK
其實輕得0.1榜
其他嗰啲嘢值唔值2千蚊就見仁見智喇
當年cut megasafe俾全世界屌到仆街
今日連登:megasafe冇撚用
夠,係慢少少
1.2kg 都輕?
巴打你都幾大隻下
m2 macbook air
16gb ram
512gb ssd
HK$13,399

M1Pro 14" macbook pro
16gb ram
512gb ssd
HK$15,999

咁樣先係match 既比較
加多少少上14" pro 好過啦,話知佢輕左個mon 又靚左咩

如果有budget 問題,即係唔係用黎搵食,就7,799 買番袋底m1 mabook air 啦
去到ios16左下垃圾電筒仲係度
1.2KG 重唔重見仁見智,師奶多數嫌重,後生多數無乜所謂
但講得出"巴打你都幾大隻下" 你都應該幾撚瘦弱
我個fd 讀master
連ta 都係用mac 去demo
iPhone 14幾時有消息

整咗個Google Form
可以Report iOS 16 Beta
有咩App會Crash

填表Link: https://forms.gle/RDf38u8qvBKw7pYFA
Result Link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B-2hAr8ECi72kQgqQTVoNSxyjZJ3H4lSoJOpClPC3us/edit?usp=sharing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞