[推到完場] Apple  WWDC 2022 6月7日凌晨一點

4527 回覆
46 Like 23 Dislike
都幾on9 A12Z好撚新同埋勁
唔會 m字額係apple先出嘅垃圾
試左 打橫真係得
唔會,垃圾Apple 出 M額 佢先 on 9 ,又唔見gay cook 個頭剪M額?
仲未計新嗰隻metal3
A12唔support

姐係過幾年啲新game
前兩代D人成日話Mbp同mba分別就係一個上網輕身 一個畫圖剪片 今次規格接近一樣剪片為主點簡好?
你去過apple store 玩過touchbar 接受到就無問題
有d fd 都覺得好用既
剪片用pro
嘩屌
等咗好耐打橫face id!
自己去 silicon valley d 公司睇下,大把唔係做 design 既人用緊 mac
估唔到A12Z仲撚狗過A9X同A10X
我真係預左佢會呢次唔drops A10X都一定drops A9X
佢比你D基本cpp files已經預係windows,又要你出exe
你剪個M額黎睇下先,唔影響你日常生活架
但樣7就樣7,我買M1 mba 都唔買7頭mba
iPadOS 16有冇新Lock Screen玩,冇既話唔撚玩beta了

利申2020 iPad Pro
佢networking用cisco packet analyser,同ml tensorflow,兩科都中伏
我漏左講香港,我知歐美同日本都有好多非design工係用Mac
但係我都係唔明 除咗逼人換機之外
點解iPad 5 A9可以上16

6s同7就唔俾
部機大啲散熱好啲
你睇下係咪真係受惠於個重量咁多先 佢輕得實有野拎走左(可能散熱之類無咁好)
剪片為主應該pro 點都好d
iPhone 多人用定係iPad 多人用
明未

ios 16銀行app:
citibank:正常
恒生:閃退
渣打:閃退
匯豐:閃退
東亞:閃退
中銀:閃退
DBS:正常

MOX:正常
cancerflow係ipynb ??
但,想生活輕鬆d就跟lecturer建議,至少支搞唔掂有人救,如果d 野咁o岩係唔support ge,好似上面其他人回,個course叫用win你走去用mac又搞唔掂就你自己搞水掂

不過我都覺得讀得CS至少problem solving 識google要有,唔係太趕時間ge 自己應該都google到/stackoverflow 搞得掂
6s真係係時候收皮

7就真係離譜左少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞