[推到完場] Apple  WWDC 2022 6月7日凌晨一點

4527 回覆
46 Like 23 Dislike
咁快嘅 依家先update緊
用XR試 16先
啲frd用win機要特登裝Putty先ssh到
睇見都覺得煩
apple 出咁多隻色
每隻色買一部先叫一套
https://www.apple.com/ios/ios-16-preview/features/

Btw iPhone iPad mac都應該有
轉頭裝完ios16再 confirm!
話說 翻新 袋底M1 Air先 6629 都抵屌
Mobaxterm 好方便喎
cmd 黎計 mac 簡單過win 機好多...
仲可以用brew
一早係
咁要deploy一定係用返putty個啲terminal連街外linux搞
mba 係咪加左價,上年好似冇咁貴?
放部 win 機上 ig 比女同學笑到面黃啦
點會冇分別
屌你俾個天氣都唔肯俾個計數機我地用
讀過唔少cs科個assignment/project嘅deliverables要係windows上行
windows 有 wsl 好耐啦

連.net都cross platform變.net core

但怕冇啦啦彈一科出黎叫佢用.net framework畫windows form
有錢靚仔點會用Window laptop
我讀過科cg係一定要用visual studio (not vscode)
唔用最新 mbp d 囡囡點知我有錢
發光logo MacBook 死晒
6s plus 7 plus死晒
IPad Pro 2020 a12z都做唔到新嗰隻manager

睇嚟apple又等錢洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞