[推到完場] Apple  WWDC 2022 6月7日凌晨一點

4527 回覆
46 Like 23 Dislike
咪玩,win一定係大路,仲有唔少on9 prof/ta當你一定有用windows,叫你自己搞掂
只有m1有 連iPad air m1都好過佢
其實好睇個course教乜做乜
邊有得一概而論
keyboard haptic feedback
好似兩班人設計咁
其實除左同design相關既工之外仲有咩公司會用Mac
有冇source咁on9
睇咩major cs major course 講data structure os structure 呢d 邊有話一定要限wins 上行
限得應該都係d high level 少少既course
打卡用 mbp
打機用 xps
你幻想下尤其個ESC key唔再摸黑press到
讀過computer graphics,佢嘅assignments/project一定要用visual studio,出exe
新嗰隻multi task
要做ios mac app 果d 就要
不過市面上好多都只係crud 工
行內用最多係 linux cli dev機你試到搞得掂commit咪得,理鬼你用咩os,prod 我唸大部份都linux server 啦除非仲係陳年asp + mssql

原本三腳又係公廁火牛design

得兩腳有得摺
上官網iPados下面啲條款
dklm 我就係2020 iPad Pro....

呢幾個更新都幾好
上網搵左 真係得M1有 on9 apple
可以換機
係,呢d 焗用
咁visual studio 都有mac版,但d library 用唔用到就
呢代唔係有獨立esc key咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞